Hae
Liina Beth

Pikakertomus tuoreista vanhemmista ja perheen pomosta Oliverista.

Hei vain kaikille!

Arjen kuninkaamme on Oliver poika, joka täyttää ystävänpäivänä 4 kuukautta. Tähän pieneen aikaan mahtuu vaikka mitä ihmeellisyyksiä. Perheeseemme kuuluu äiti Liina, iskä J, Kleinspitz-uros Huugo ( s. 15.11.2013 ) sekä tietenkin perheemme kuningas Oliver.

Oliver syntyi rv 39 + 6, eli päivää ennen laskettua päivää. Meillä siis piti hyvinkin paikkansa.
Kuvassa Oliver on n. 4 h ikäisenä.


Ensi kuukaudesta ei valitettavasti ole kauheasti muistikuvaa kun se vain meni, oli pieneen ihmeeseen tutustumista ja ihmettelyä. Oli vauva-arkeenkin tutustumista, välillä oli olo ettei  tämä ole edes totta.


Ristiäisten aikoihin tuli eteen muuttokin kun meidän vuokra-asunto myyntiin ja uudet vuokranantajat halusivat itse muuttaa asuntoon, vaikka olisimme saaneet asua siellä siihen asti että yksi vuosi olisi tullut täyteen ( vappuna 2015 ), niin tuli niin hyvä vuokra-asunto eteen ettei sitä tarvinnut miettiä kahta kertaa enempää! 

Kerrostalosta ( toki maantasalta ja keskustasta 5 km päässä ) paritaloon jossa oma piha ja 1 km keskustaan, niin eihän kukaan sellaisesta olisi voinut kieltäytyä ja varsinkin kun Mofa perheineen asuu viiden talon päässä. 

Meillä oli koko joulukuu 2014 aikaa muuttaa, joka tietenkin oli ihan unelma aika, kun on vauvakin perheessä, mutta päätimme sitten juuri ennen ristiäisiä tehdä muuton, oli raskasta mutta onneksi Oliverin isovanhemmat hoitivat ristiäisiin tarjottavat, niin saimme rauhassa hoitaa muuton. 

Nyt olemme asustaneet tässä aivan ihanassa paritalossa 2 kuukautta ja en voi mitään muutakuin olla onnellinen tästä, koiralla oma piha, voi antaa Oliverin nukkua pihalla vaunuissa hyvin ilman minkäänlaista pelkoa. Täällä on hyvät ulkoilureitit, joita käydään vaunuttelemassa lähes päivittäin.


Yllä on valokuva meidän perheestämme ristiäisissä ( 7.12. 2014 ).


Arkemme on melkoisen kiireellistä ja ne hetket kun Oliver nukkuu nautin itse omasta ajastani ja päätin alkamaan kirjoittelemaan blogia. Ihan kokeiluksi, katsotaan miten tämä lähtee käyntiin.
Olisi jo nyt niin paljon kauheasti kerrottavaa mutta helpompi kertoa seuraavissa blogiteksteissä enemmän, kun saa kertoa erikseen 😉


<3 : lla Liina


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *