Hae
Liina Beth

Mamman oma hetki.

Yöt on mennyt tähän asti sellaisilla 6-9 h unilla, pieniä poikkeuksia lukuunottamatta. Nyt ollaan alettu olemaan todella levottomia öisin, niin paljon päivisin alkanut liikkumaan että se heijastuu sitten  yöhön, heräillään 1-3 h välein mutta pitää vain itse miettiä että tämä on väliaikaista. 🙂

Me laitetaan Oliver yleensä nukkumaan klo. 22:00 ja nostan viereeni n. klo. 05:00, ja siitä nukun vielä ysiin asti, annan vielä maitoa Oliverille ja nousen itse ylös.
Se on se oma pieni aamuhetki, juoda rauhassa kahvia, kuunnella hiukan rauhallista musiikkia Spotifysta ja nauttia hiljaisuudesta ( kuorsaavat miehet 😉 ) Siinä tunnin aikana ehtii vielä rentoutumaan, istua läppiksellä hetken ja ulkoiluttamaan koiran.

Rakas Lexington-muki <3


Raskauden aikana tuli vähennettyä vähän kahvin juontia ja vielä muutama kuukausi sitten tarvitsi vähentää vielä enemmän kahvin juontia, Oliver meinaan reagoitti vatsallaan kahvin juontiini, mutta nyt saa jälleen juoda ”normaalisti”.
Kahvia menee päivän mittaan melko paljon, mutta ne on yleensä sellaisia omia hetkiä, josta haluaa nauttia.
2 isoa kuppia aamulla, päivällä 2 – 4 isoa kuppia, että varmaan sellainen pannullinen menee taas ( mitä ennen bebé ).

Mutta kahvi on parempi hemmottelu keino kuin suklaa tai muu vastaava, terveellisyydestä en tiedä mutta ei ole niin paljoa kaloreita.

Omia hetkiä päivässä on vielä se että iltaisin J hoitaa Oliveria että pääsen koiran kanssa lenkille, pienistä omista hetkistä syntyy hyvä vanhemmuus.

Jos tarvitsee nukkua kunnolla tai haluaa käydä kaupassa rauhassa niin onneksi Mofa perheineen asuu 5 talon päässä meistä.

Kun aamuhetki päättyy, menen herättelemään Oliveria ja vaihdetaan vaippa ja puen vaatteet hälle päälle.

Tällainen siellä sängyssä odottaa! Niin iloinen ja onnellinen!


Hyvää päivää teille kaikille tasapuolisesti! Aurinko paistaa ja on kaunista ulkona!

<3 : lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *