Hae
Liina Beth

Mitäs sitten tehtäisiin?

Noin muutama viikko sitten meille muutti 4 kk ”uniongelmat”. Päivisin enään nukutaan vain 15-45 min putkeen. Ne pitkät päiväunet ovat historiaa, ainakin toistaiseksi. Välillä ottaen on kyllä todella raskasta kun iltaisin meidän pikku aurinkoinen muuttuu kiukkuiseksi kuin ampiainen, kun väsyttää. Öisinkin on nyt herännyt 1-6 krt yö, joten olen jo valmiiksi nukuttanut viereen, kun ei sitten heti jaksa nostaa pinnasängystä viereen. Tiedän, teen tässä todella laiskasti mutta pakko nyt et saa nukkua.
Tiedän että tämä on ylimenevä vaihe ja sitä odotankin jo innolla! Muutama yö nyt Oliver on nukkunut 6 h ja syönyt ja jatkanut uniaan. Jonka todellakin huomaa omassa jaksamisessa, on paljon virkeämpi kun on saanut nukkua kunnolla yönsä eikä niin että herätään 6 krt 😀

Päiväunet ei maistu Nyt muutama yö menty todella hyvin, mutta päiväunista ei vieläkään tietoa. Eilen nukkui 1,5 h yhteensä päikkäreitä ja ilta mentiin kiukutellen.
Välillä tekisi mieli vain valittaa, mutta olen sisimmissäni erittäin onnellinen. Pitää yrittää nauttia tästä hetkestä mitä on. Oliver kasvaa niin nopeasti ettei sitä edes ymmärräkkään, missä se meidän pienen pieni vauva on?


P.S Tämä blogikirjoitus kirjoitettu n. 2 viikkoa sitten.


<3:lla Liina 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *