Hae
Liina Beth

Oliverin 5 kk neuvola ja kuulumisia.


Tänään perjantaina 13.3.2015 oli Oliverin 5 kk neuvola, jossa sai suurenmäärän rokotteita. Huomenna 14.3 Oliver täyttää 5 kk! <3

Olemme ottaneet kaikki rokotteet, ensimmäiseksi mietimme Rota-rokotteen pois jättämisestä mutta ne oireet jotka tulevat rokotuksesta ovat kyllä paljon pienempiä mitä jos Rotavirus iskee ja joutuisi menettämään oman rakkaan lapsensa! 


Reippailimme iskän ja vaunuissa olevan Oliverin kanssa neuvolaan, olihan ulkona +6 astetta ja kaunis auringonpaiste. Ennen neuvolaa mammalla oli oma lääkärin käynti ( siitä enemmän toisessa postauksessa ).

Jälleen neuvolatätimme kehui pojan kasvua. Uudet mitat, suluissa syntymämitat 67,2 cm ( 49,5cm ) ja 7560g ( 2750g ). Kasvettu päänsääntöisesti rintamaidolla, puolta purkkia pilttiä lukuunottamatta. Olemme maistelleet perunaa, porkkanaa ja luumusosetta. Seuraavana olisi tarkoitus maistella kukkakaalia. Nyt neuvolassa annettiin ”lupa” alkaa maistattaa puuroa, jos vaikka alkaisi nukkumaan paremmin. Vaikka Oliver kasvaa todella hyvin niin aiomme kokeilla neuvolan vinkkiä. Saimme myös ”luvan” istuttaa Oliveria pieniä aikoja syöttötuolissa, jonka ostimme muutama viikko sitten Tori.fi:stä. 

Meidän ”uusi” neuvolatäti on aivan ihana, vaihdoimme 2 kk ikäisenä neuvolaa, sinne missä kävin äitiysneuvolassakin. Se vain jotenkin ”vaihtui” eri paikkaan ( asuinpaikan mukaan ) kun poikamme syntyi, en tullut yhtään juttuun tämän silloisen neuvolatädin kanssa. Soitin äitiysneuvolatädille ja kysyin että onnistuisiko vaihto mitenkään takaisin sinne ja siis kaikilla on lain mukaan oikeus valita neuvolansa, ONNEKSI. Että jos te ette tule toimeen oman neuvolatätinne kanssa niin vaihtakaa ihmeessä! Tämä jossa kävimme neuvolassa, niin oli sellainen n. 55-vuotias vanha rouva, joka sai tuntemaan erittäin huonoksi äidiksi ja ettei meidän Oliver ole kehittynyt koska EI kääntänyt päätään ääntä kohden 1,5 kk ikäisenä! 
Nyt on jälleen ihanaa käydä neuvolassa, kun on niin lapsirakas neuvolatäti! <3

Nyt kun kirjoitan tätä postausta niin Oliver asustelee tissillä ja aivan väsyneenä, itkenyt kipua alkuillan, laitettiin suppo jonka hän sitten heti kakkasikin ulos, laitettiin heti melkein perään toinen.Oliver on nykyään todella kiinnostunut maailmasta, kaikki kiinnostaa jotka ovat käden ulottuvilla. Kaikesta yritetään ottaa kiinni, koiran karvoihin on kiva tarrata kiinni! 
Eteenpäin yritetään kovasti mennä mutta vielä ei onnistu, ei ole kovinkaan kaukana. Sängyssä pääsee vähän eteenpäin ja paljaalla lattialla pääsee taaksepäin ja tietenkin pyöritään ”akselin-ympäri”. 

Hampaita ollaan odoteltu, kun uutta puru-lelua purraan niin raivokkaasti. Suosittelen siis ostamaan Ainu MAM Beat and Relax 1, mukana tuli tuttinauha ja hintakaan ei ollut paha lähikaupassamme ( K-Supermarket, 6,99 € )

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 
<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *