Hae
Liina Beth

Ulkoilua ja uudet rattaat Lasten.fi

Päätimme lähteä vaunuilemaan Oliverin kanssa, oli tarkoitus käydä Fammolassa kahvilla mutta hän ei ollut kotona niin tuli sitten tehtyä 7 km lenkki, aivan mahtavassa säässä. Tällä mammalla oli ehkä hieman liikaa vaatetta päällään kun tuli oikein hiki. Näyttäähän ulkomittari sentään +9 astetta, nyt pitää vielä nauttia hetki tästä ilmasta, kun ovat lupailleet takatalvea! Toivottavasti ei nyt mitään lunta alkaisi satamaan, juurikun kaikki on sulaneet pois.

Tässä muutama kuva meidän pihastamme, siinä on vähän hommaa, mutta pian pääsee aloittamaan pihahommia ja laittamaan hiekkalaatikon kesää varten kuntoon.
Tekisi mieli kaivaa grilli jo esille meidän terassille ja grillata makkaraa auringonpaisteessa!


Jotain ruukkumausteita, tomaattia ja salaattia olen ajatellut laittaa kasvamaan meidän kasvimaalle.


Eilen jäi ulkoilut tekemättä, kun Oliverilla oli rokotuksista noussut lämpöä. Mutta eilen illalla oli jo lämpö laskenut ja tänään oli jo ihan normaali! Että tänään teimmekin sen edestä lenkkiä ja vähän pihahommia.


Rattaat

Ostimme jonkin aikaa sitten uudet matkarattaat, toki ensimmäiseksi kävin huutonetin ja torin katsastamassa. Ei löytynyt mitään kivoja rattaita. Katselimme ensimmäiseksi Britax B-Agile 4, siinä oli niin paljon kaikkea mitkä eivät olleet hyvää. Joten jatkoimme etsimistä. Silloin tuli eteen Lasten.fi, sieltä löysin välittömästi meidän rattaat Graco Quattro Sport Pegasus.
Hintakaan ei ollut paha 199 €, eikä tullut toimituskulujakaan.

Näissä rattaissa oli niin paljon hyvää, että nämä ovat olleet todellinen löytö! Mutta suurin plussa oli kantokassi jotta sai rattaat heti käyttöön.

  • Kääntyvät etupyörät 
  • Edessä erittäin hyvät jouset
  • Jalkapeite
  • Sadesuoja
  • Kevyet työntää ja kääntyä
  • Yhdellä kädellä kasaan
  • Pienen kokoiset ! 
Mahtuu jopa minun pikku Skoda Fabiaan, sekin tietenkin rajoitti hieman merkkejä ja malleja, kun piti myös autoonkin mahtua.
Hoitolaukkuna me käytetään Adidaksen mustaa laukkua, jonne mahtuu kaikki tarpeellinen!
Kokemukseni Lasten.fi verkkokaupasta

Tilasin rattaat joskus puolen päivän aikaa, tilausvahvistus tuli välittömästi ja toimitusvahvistus seurantakoodilla tuli ennen klo 16:00 ja rattaat saapuivat seuraavana päivänä Matkahuollon toimipisteeseen Lähi-Pakettina. Toimitusnopeus oli aivan mahtavaa! Tulen kyllä tilaamaan toistekin Lasten.fi:stä!
Asiakaspalvelukin vastaa nopeasti kysymyksiin sähköpostilla, josta todella isot kiitokset. Kun aina ei ole aikaa soitella ( varmaankin kaikille tuttua lapsiperheessä ). Asiakaspalvelun vastaus oli ystävällistä ja sain kysymykseeni vastauksen.

Yhteenvetona, pitkästä aikaan yksi parhaimmista verkkokauppa kokemuksista!
Suosittelen kyseisiä rattaita sekä asioimaan Lasten.fi:n kanssa! Onko teillä minkälaisia kokemuksia lastentarvike verkkokaupoista? 


<3:lla Liina 
Aurinko paistaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *