Hae
Liina Beth

Kaupungilla Oliverin kanssa.

Päätimme eilen tehdä erilaisen vaunulenkin, menimme kaupungille vähän shoppailemaan!
Silloin kun Oliver oli n. 1 kk ikäinen, olin todella arka lähtemään yhtään mihinkään kahdestaan pojan kanssa. En tiedä miksi, mutta en edes kaupassa käynyt Oliverin kanssa tai postista hakemassa pakettia. Emme käyneet kahdestaan missään muualla kuin vaunulenkeillä koiran kanssa. Kun muutimme lähemmäs keskustaan ja tälle ihanalle omakotitaloalueelle niin on tullut jo tehtyä kaikkea kahdestaan. Nykyään ei ole siis ongelma eikä mikään lähteä kahdestaan seikkailemaan kaupungille, syömään Subwayhin ( niinkuin eilen tehtiin ).


Kaupungilla suuntasimme Name It – lastenvaateliikkeeseen, Oliverilla on todella paljon Name It:in vaatteita, sopivat pojallemme täydellisesti kun on hoikahkoa mallia ja ne ovat niin syötävän ihaniakin. Meillä vaatteet ovat suurimmaksi osaksi Name It, H&M, Lindex ja Tommy Hilfiger – merkkisiä. Sen jälkeen kun Oliver saapui maailmaan on mamma unohtanut itseään varten shoppailut ja shoppailukiintiö tulee täyteen kun shoppailee pikkumiehelle kaikkea ihanaa!
Taitaa silti olla aika yleinen ilmiö tuo lastenvaate addiktisuus, eipä sille mitään voi 😉

Tässä päivän shoppailusaldo : kaikki Name It:istä 3 kpl bodyä ja 3 kpl housuja. Porin Name It liike sijaitsee kauppakeskus Isokarhussa, jossa oli Miinus Viirus – päivät. Joka tarkoittaa että jokaisessa liikkeessä on jotain tarjouksia ja nämä kaikki kuusi vaatetta oli – 50 %. Emme siis lähteneet kaupungille alennuksien takia vaan se yllätti meidät täydellisesti! Että siellä oli niinkin hyvät alet meneillään.
Tähtibody ja toinen noista sinisistä bodeista on 68 kokoa ja ruskeat housut menivät heti käyttöön. Chinot ja kangasfarkut sekä yksi sinisistä bodeista on kokoa 74, jotka menevät kaappiin vielä odottamaan kasvua 😉 Nyt on kyllä 74 vaatteitakin todella paljon odottamassa ettei niitä kyllä tarvitse ostaa mutta eipä sillekään koskaan voi mitään että tekee mieli ostaa kun edullisesti jotain vaatteita löytää.


Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!
Muistakaa osallistua messulippujen arvontaan, edellisessä postauksessa! 
<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *