Hae
Liina Beth

Se pieni muodonmuutos.

Vuonna 2004, olen ollut suurimmillani, painoin eniten mitä ikinäkään ennen. En sitä silloin huomannut kuinka iso ja lihava olin. Kuvia ei ole paljoa, koska vihasin olla kuvattavana, kun ehkä tiedostin vähän olevan pyöreä mutta en sen enempää.
Nyt loppuraskaudessakaan en painanut niin paljoa mitä v. 2004! Tosin alkuraskaudessa pelkäsin todella paljon että kaikki raskauskilot jää ja olen pelkkä löysä kasa ja ylipainoinen. Toisin kumminkin kävi.

Mitään ihmeellistä en siis tehnyt että aloin laihtumaan, en ehkä herkutellut joka päivä ja aloin liikkumaan, pyrin silloin syömään terveellisesti. ”Lähtöpaino” oli 85 kg ja nyt raskauden jälkeenkin -16 kg ! Pituutta löytyy 173 cm, joten normaaleissa mitoissa ollaan.

Toisaalta v. 2008, sairastuin bulimiaan ja oksentamisesta tuli osa arkea, siitä ei päässyt helpolla yli. Vaikka nyt on tullut oltua pidemmän aikaan oksentamatta niin pelkään sisimmissäni sen alkavan uudestaan. Koska se kummittelee aina mielessä.


P.S Ellokselta olen aina löytänyt sopivia vaatteita, myös suurempana ja nykyään. Ellokselta löytyy todella paljon kaikkia merkkivaatteita, nykyään sopivia ovat mm Espritin vaatteet. Käy ihmeessä katsomassa alennuskoodit, mitä on Elloksella tarjota.

<3:lla Liina Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *