Hae
Liina Beth

Myllyn paras pyöreä suklaataikina ja Hopottajat

Pitkäperjantaina vietimme Oliverin 6 kk päivää ja minun 25 v syntymäpäiviä. Oliverin mummu perheineen tulivat Tampereelta meille syömään ja kakkukahville.
Pääsin kokeilemaan Hopottajien kampanjaan kokeilemaan Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa. Oli tietenkin pakko kokeilla miltä tämä maistuu ja varsinkin kun oli vieraita, niin sai paljon kommentteja.  Kun tätä leivoin, totesin heti että onpas helppo kun on valmiiksi jo pyöreä! 28 cm halkasijan irtokakkuvuokaan tein pohjan ja siinä ei kauaa mennyt kun pohja oli ”levitetty”. Uunissa pohja oli n. 8 minuuttia, jätin hiukan raa’aksi pohjaa, että pitää yllään mehevyyden.

Tuotteen löydät pakastealtaasta, esimerkiksi Prismasta hintaan 2,25 € / kpl. On erittäin riittoisa, mutta jos haluaa tehdä esimerkiksi keksejä, kannattaa varata muutama paketti!
Vieraat kehuivat pohjaa ja kyselivät miten olin tämän tehnyt, kerroin heille että olin päässyt Hopotuskampanjaan mukaan ja tämä oli Myllyn Paras valmis pohja. Vieraat hämmästyivät ja kehuivat pohjaa todella paljon kun oli makeudeltaan sopiva eikä liian makea. Kerroin myös kuinka helppo pohja oli levittää.
Mielestäni on mukavaa päästä kokeilemaan tällaisia tuotteita, leipominen on muutenkin lähellä sydäntäni niin kokeilen mielelläni lisää kaikkia uusia leipomisasioita.
Varsinkin lapsiperheessä yhden työvaiheen säästö ja tiskiäkään ei tullut niin paljoa kun ei pohjaa tarvinnut tehdä niin tämä tuote oli kuin meille tarkoitettu!

Lue lisää osoitteesta : http://www.hopottajat.fi/suklaataikina/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *