Hae
Liina Beth

Uusien asioiden kokeilua!

Löysimme facebook-kirppikseltä käytettynä limevihreän Bumbo-tuolin, edullisesti. Kävimme noutamassa tämän ja pääsimme välittömästi kokeilemaan. Bumbo oli kyllä Oliverin mieleen, mutta ei Oliver siihen kauaan mahdu.
Voi sitä riemun määrää, ensimmäisen kerran siinä istutaan!

Toisaalta 5,5 kk ikäiselle lapselle se voi olla turha ostos, mutta halusimme kumminkin kokeilla tätä.
1,5 kuukautta sitten etsimme Bumbo-tuolia kuumeisesti, mutta niillä on niin kauhean iso kysyntä että ne menevät välittömästi ja nyt vasta löysimme omamme!
Suosittelen kyllä kokeilemaan Bumboa, se on pehmeää vaahtomuovia ja muotoiltu niin ettei lapsen selkä ei kärsi.Hyppukiikunkin laitoimme kattoon kiinni, että Oltsu pääsee kokeilemaan sen ilon. Niin onnellisesti Oltsu tykkää olla hyppykiikussa!

5 kk neuvolassa saimme jo luvan alkaa harjoittelemaan istumista, ensimmäiseksi ei tykännyt yhtään olla syöttötuolissa, mutta sitten aika nopeasti alkoi ymmärtämään että silloin saa ruokaa. Nyt siinä ollaankin todella rennosti ja viihtyy erittäin hyvin. Syöttäminenkin alkaa olemaan huomattavasti helpompaa!
Me olemme jo syöttäneet : porkkanaa ja palsternakkaa, bataattia ja kesäkurpitsaa, perunaa, kukkakaalia ja luumu- sekä paratiisisosetta, niin ja tietysti ihan perus kaurapuuroa.
Oliver ei niinkään makean perään ole, no ei ehkä ihme kun on vain vähän saanut luumusosetta. Kasviksista lempparia on kyllä bataatti ja kesäkurpitsa, sitä menisi vaikka kuinka paljon.

Edellispäivänä nukuttu niin lyhyet päiväunet joten tässä tulos iltapuurolla :
Siihen raukka väsynyt nukahti. Siitä alkoikin yöunet.<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *