Hae
Liina Beth

Pääsiäinen täynnä juhlia !

Kirjoitinkin tuossa edellisessä blogitekstissä että pitkäperjantaina meillä oli vieraita Oliverin mummu perheineen tulivat Tampereelta syömään ja kakkukahville. Oliver täyttää 14.4 puolivuotta ja minä täytän 10.4
25 vuotta. Pääsiäisenä kun oli pitkät vapaat niin oli todella hyvää aikaa leipoa ja kokkailla ja kutsua vieraita!

Pääsiäismaanantaina kävi sitten mummi perheineen, fammo ja hänen avecinsa ja Oliverin iso-eno.
Tarjottavaa oli juustokakku, cup cakeja, kinkkupiirakkaa, riisipiirakoita ja munavoita.

Oliver kun vielä niin pieni, niin ei saanut maistella pöydän antimia mutta sai sitten maissinaksuja, joista hän tykkää todella paljon. Kordinaatio käsissä ei ole vielä ihan huippuluokkaa, joten alkaa nopeasti ärsyttämään jos naksu ei menekkään suuhun. Ehkä vähän mammaansa tullut kun on niin lyhyt pinna tai niin ainakin kaikki sanoo.

Pöydän tarjottavat

Mitä lahjoja me saimme?

  • Lasten cd-levy
  • Herra hakkarainen body ja housut
  • Tommy Hilfiger neule ( samanlainen kuin isällä ) 
  • vähän rahaa turvaistuinta varten
  • Mamma sai Michael Korsin laukun ja lompakon sekä 2 arpaa Olen niin pitkään haaveillut Michael Korsin laukusta ja nyt se on täällä <3
On se aivan erituntuinen 10 Guess-laukun jälkeen!

Zalandolta saa edullisesti myös MK:n laukkuja. Ilmainen toimitus ja muista tarkistaa että löytyisikö laukuille alennuskoodi! 😉Kun kaikki vieraat olivat lähteneet maanantaina niin meillä jatkettiin ryömimistreenailuja, nyt on alkanut olemaan tässä asiassa myös vähän pidempi pinna, eli jaksaa yrittääkin paljon pidempään mitä ennen. Peruttaaminen onnistuu hyvinkin mutta eteenpäin kun vielä pääsisi. Peppu nousee hyvään malliin ja eteenpäin kyllä pääsee sängyssä kun on pehmeä alusta.
Hampaiden tuloa ollaan vähän odoteltu, kun Oliver on ollut useamman viikon normaalia kärttyisempi ja itkuisempi, esimerkiksi pääsiäissunnuntai oli pelkkää kitinää koko päivä ( mikään ei ollut hyvin, mikään ei auttanut, eikä haluttu nukkuakaan ).
Olemme myös alkaneet laittamaan Oliverin omaan pinnasänkyyn nukkumaan ja vasta yöllä / aamulla viereen, muutama yö ollaan onnistuttu ( eka yö nukuttiin 4 h omassa sängyssä ja viime yö nukuttiin 22-06 omassa sängyssä ). Tästä on kyllä hyvä lähteä liikkeelle.
Oliver tykkää änkeä itsensä sohvan alle ja potkia sohvan jalkaa, josta on hyvä ryömiä vähän eteenpäin ja sitten taas peruutetaan ja potkitaan ja toistetaan sitä useampaan kertaan!


<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *