Hae
Liina Beth

Lapsimessut 10.4-12.4.2015

Nyt Oliver nukkuu yöunia, niin mammalla on pieni oma hetki tässä istua alas sohvalle ja alkaa kirjoittamaan blogitekstiä meidän Lapsimessut reissusta!  Alunperin aloin kirjoittamaan tätä päiväunien aikaan, mutta heti kun pääsin alkuun niin Oliver heräsikin joten nyt illalla / yöllä tämä onnistui !

Valmis lähtöön

Perjantaina 10.4 oli tapahtumarikas päivä, matkustimme Porista Helsinkiin lapsimessuille ja takaisin, mutta myös oli minun syntymäpäiväni. Ehkä voisi sanoa että oli paras syntymäpäivä moneen vuoteen. Kangasalalta tuli myös Ida ja Isla-vauva mukaan, joten ihan yksin Oliverin kanssa ei tarvinnut matkustaa!

Meillä oli treffit myös muiden lokamasujen 2014 kanssa, oli jälleen kerran mahtavaa nähdä heitä livenä, vaikka heidät jo vähän niinkuin tuntee vaikkei usein nähdäkkään! Meitä oli yhteensä 5 mammaa, kaksi vauvaa ja 3 lasta 🙂Perillä messukeskuksessa

Alunperin ideamme olisi ollut että me olisimme lähteneet jo torstaina ja yöpyneet äitini luona Järvenpäässä, mutta jotenkin se sitten vain jäi, joten aamuni alkoi 06:45, laitoin kahvin tippumaan ja otin Thyroxin-lääkkeen, laitoin tietokoneen päälle. Halusin vielä tarkistaa messutiedotuksia ja näytteilleasettajia. Siellä oli ainakin muutama jotka oli ihan pakko käydä katsomassa. Mm Name It ( 6c151 ), Crocs ( 6c161 ) , Ainu ( 6r189 ), Lastentarvike ( 6n171 )
Ehdein vielä pakkaamaan loputkin tavarat autoon ja herätin Oliverin 07:30, syötin aamupuuron ja aloimme olemaan valmiita lähtöön. 

Oliver oli niin onnellisena syöttötuolissa, odottaen aamupuuroa ja ehkä jopa osasi odottaa jotain erilaista. Vaatteet : Ulkoilutakki Esprit, pipo H&M, housut Name It, body Lindex ja kengät UGG.


Koskaan ennen en ole ollut Helsingin Messukeskuksessa ja olihan se ihan todella suuri, verrattuna Karhuhalliin ( jossa Porin Messuja pidetään ).

Infosta sain haettua Bloggaajapassin, jonka ripustin sitten housujen vyölenkkiin. Se piti olla kokoajan näkyvillä mutta en keksinyt parempaa paikkaa. Messukeskus lähetti bloggaajapassin saaneille myös 4 vapaalippua messuille, joista 3 kpl arvoin blogissani ja 1 kpl säästin Idalle, mutta ennenkun sain tietää Bloggaajapassista olin osallistunut Muumivaippojen kilpailuun ja voitin sieltä 4 kpl vapaalippua messuille. Joten sain tarjota kaikki lokamammat messuille! Messuilla oli jo perjantaina todella paljon väkeä, varsinkin meitä vaunuilijoita. Onneksi olin pakannut matkarattaamme mukaan, olisi mennyt järki yhdistelmävaunujen kanssa. 

Kaikkea emme ehtineet kierrellä ja katsella ja kokeilla. Se oli kyllä valitettavaa, ehkä ensi vuonna sitten tulen ilman Oliveria, niin saa vähän penkoilla ja tutkia tarkemmin kaikkea. Oliver oli pitkälti hyvin tyytyväisenä, mutta hän vei huomiota paljon ( tietenkin vauvat vie ! ). 

Mielestäni hauskin juttu Lapsimessuilla oli Liberon tarjoama vaipanvaihtovarikko. Jonot olivat pitkät mutta ne menivät melko nopeasti. Libero tarjosi vaipat ( teippi- ja housuvaipat ) ja kaiken mitä vaipanvaihtoon tarvitsee. Sieltä sai myös näytteen ( Baby Wash ) jonka sai ottaa mukaan. Me käytämmekin ainoastaan Liberon vaippoja, joten tämä oli erittäin hyvä juttu ( vaikka olin pakannut vaippoja mukaan vaikka kuinka paljon! ). Tällä hetkellä käytämme Liberon housuvaippoja kokoa 4. Ne ovat jotenkin niin paljon helpompi pukea päälle kuin teippivaipat.

Kerron muutamista näytteilleasettajista jotka jäivät mieleeni jotenkin erityisesti.

Juuri ennen kotiinlähtöä, tapasimme Ainu-pupun <3

Name It – Tuotti hieman pettymystä, kun käytämme paljon niiden vaatteita, niin ei ollut melkeinpä mitään vaatteita vauvoille suunnattu. Joten emme ostaneet heiltä mitään.

GUGGUU – Oli varmasti messujen yksi suosituimmista paikoista, tosin niiden vaatteet eivät ole omaan mieleen, en tiedä miksi mutta en vain jotenkaan ole kyseiselle merkille lämmennyt, vaikka emme omista yhtään GUGGUU:n vaatetta. Siellä oli kauhea tunku kokoajan, vaatteista sai messualennuksen.

Silverjungle – He olivat ihan GUGGUU:n vieressä, sinne ”eksyin” sinä aikana kun Ida tutki Gugguun vaatteita, tämä oli minulle täysin uusi tuttavuus. Heitä vähän aikaa siinä jutunkin, heillä ei siis liikettä missään vaan toimivat verkkokauppana sekä kotimyyntinä. Kotimyyjiä oli aika paljon tarjolla ympäri Suomea. Heidän vaatteensa oli omasta mielestäni mieluisia ja sopivan hintaisiakin. Tähtikuviota oli paljon. Kun Oliver tästä hieman kasvaa niin varmasti tulen ostamaan heiltä vaatteita. Tosin ei siitä ihan tyhjin käsin päässyt lähtemään, joten aivan ihanan tähtipipon ostin Oliverille!

Ainu – Kaikki tuntee Ainun, heillä oli iso tila käytössä, paljon alennuksia, paljon uutuustuotteita. Ainu-pupukin seikkaili muutaman kerran päivän aikana. Heillä oli myös Ainu-selfie piste, jossa sai ottaa valokuvia itsestään tai lapsestaan. Me ostimme toisen Ainu-pupun Oliverille ja olemme olleet pienen Oliverin iän Ainun asiakkaita ja tullaan myös olemaan.

Tactic Games – Tietenkin kävin moikkaamassa työkavereitani ja he olivatkin saaneet Lapsimessuille erittäin kivan näyttelyalueen, jossa oli pelejä ja leluja edullisesti. Sekä lapsille oli myös potkuskootterirata ja ilmafutista.


Lähdimme kotiinpäin ajelemaan viiden aikaan, vaikka paljon jäi näkemättä mutta valitettavasti Oliver vähän rajoitti sitä. Niin mielestäni nämä olivat erittäin onnistuneet Messut ja tulemme aivan varmasti ensi vuonna uudestaan, joko bloggaajana tai sitten ihan ”vieraana”.
Etten nyt ihan mitään romaania tähän kirjoita niin laitetaan vaikka seuraavaan blogitekstiin mitä kaikkea sieltä mukaan tuli 😉<3:lla LiinaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *