Hae
Liina Beth

Oliver 6kk kuulumiset

Tänään, on se päivä, kun siitä on tasan puolivuotta kun makasin synnytyssalissa, hyvin hyvin tuskaisena ja odotin jännittyneenä tulevaa.
Puolessa vuodessa on ehtinyt tapahtumaan paljon, ensimmäisestä kuukaudesta ei paljoa muistikuvaa ole, mutta nykyään elämä Oliverin kanssa on aivan ihanaa. Saa seurata toisen kehitystä, joka on ollut huimaa tässä muutaman kuukauden aikana. 
Nykyään kiinnostaa jo mitä ympärillä tapahtuu ja seurailee tarkkaan. Kaikkea pitää saada kokeilla ja maistella. Kaikki on niin mielenkiintoista, riippuen sitten että mikä.

6 kk täysimetys ei onnistunut, mutta menimme 4 kk asti täysimetyksellä ( vaikka välillä korviketta saikin ), mutta olen itse siihen tyytyväinen ja vieläkin tissi maistuu, tälle tissitakiaiselle 😉

Puolvuotias Oliverimme oli saanut nyt räkätaudin jostain, mutta ei se onnellisuutta kumminkaan estänyt, tänään olemme useaan otteeseen käyttäneet Nenä-Fridaa, joka on tällaisena hetkenä kyllä tarpeellinen. Tämä räkätauti on Oliverin ensimmäinen, toivottavasti parantuisi pian, on kamalaa kuunnella kun ei saa nenän kautta hengitettyä. 
Tänään aamulla satoi lunta/räntää, niin että koko maa oli valkoinen, mutta iltaan mennessä kaikki oli sulanut! 

Sunnuntaina tein löydön Facebook-kirppikseltä, Plaston vauvakeinun ja maanantaina laitoin sen meidän pihaan. Kyllä se keinuminen oli niin kovin mukavaa puuhaa, tietää ainakin mitä sitä kesällä tulee tehtyä. Muutaman talon päässä on myös leikkipuisto, jossa tulemme todennäköisesti käymään useasti, kunhan Oliver on vanhempi. 

Tänään Oliverilla kävi tyttökaveri Fiona myös kylässä, he niin kovin ihmettelivät toisiaan! Fiona on Oliveria n. 1,5 kk vanhempi. Siinä samalla mammat saivat jälleen jutella äitijuttuja ja paljon muuta. Nämä asiat kanssa niin piristävät päivää!

Torstaina meillä on 6 kk neuvola, tarjolla olisi ollut ryhmäneuvola, mutta me tyydyimme Oliverin kanssa ihan perinteiseen neuvolaan! Loppuviikosta myös ajattelimme aloittaa antamaan kalaa Oliverille. 5 kk neuvolassa ohjeistettiin aloittamaan joko lihat tai puuron ja me valitsimme puuron ja puuro maistuukin pienellä ”sosesilmällä”. 


Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle! 
P.S Kohta saadaan uusi ulkoasu! Sitä vielä hiukan työstetään! 


<3:lla Liina
Täällä me löffäillään! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *