Hae
Liina Beth

Mitä tuli mukaan lapsimessuilta?

Silverjunglen pipo

Niinkuin tuossa Lapsimessut – postauksessa lupailinkin, niin nyt vähän kirjoittelen että mitä kaikkea sieltä mukaan tuli. Toisaalta ei kauhean paljoa tullut osteltua, kun onhan meillä jo melkein kaikkea. Vaatteitakin on ehkä vähän liikaa, pursuaa jo lipastosta yli kun olen jo hamstrannut kokoa 74 ja muutamia 80. Vielä Oliver käyttääkin 68-koon vaatteita, ehkä ne menevät vielä jonkin aikaa. Tosin nyt Name It mainosti Mid Season Salea, että mistä sitä tietää vaikka siellä tulisi piipahdettua!

 Kirjoitin myös itselleni täysin uudesta merkistä Silverjungle. Ostin Oliverille aivan tajuttoman ihanan pipon hintaan 12 €. Materiaali oli erittäin laadukas ja kävin jo heidän verkkokaupassaan katselemassa vaatteita. Tosin vielä en mitään ostanut. Voit myös itse käydä heidän verkkokaupassa Silverjungle. Heillä hyvin paljon tarjolla tähti- ja sydänkuviollisia vaatteita.


Valio Onni uutuus! Oliver sai maistella muutamaa lastenruokanäytettä, ja tämä Valio Onni Mustikka-kaura jogurttivälipala oli kyllä mieleen, saimme yhden purkin kotiin mukaan ja eilen meni puolen purkkia ihan tuosta noin vain. Eli tämä tuote menee ostoslistalle! Itsekin tätä messuilla maistoin, niin ei laisinkaan huononmakuista. Purkkikin on kätevä reissussa, kun korkin saa suljettua ja siitä saa hyvin helposti painettua suoraan lusikalle jogurttia.

Hinta Prismassa 1,07 € / prk, ettei hintakaan ole paha.
Tosin me emme tule kumminkaan antamaan tällaista herkkua päivittäin, kun parempi silti syödä kasviksia, mutta tällaista hyvä kumminkin olla reissun päällä ja muutenkin kylässä on erittäin helppo antaa tästä.


Kun odotin Oliveria, punnitsin Kaksplus – lehden ja Vauva – lehden välillä. Päädyin tuolloin Vauva – lehteen, koska siellä oli enemmän odotusajan juttuja ja paljon kiinnostavampia asioita tuolloin. Nyt toukokuussa päättyy Vauva – lehden tilaus ja tilasimme Kaksplussan messuilla, he tarjosivat 8kk hintaan 39 € ja kaupan päälle 2 uusinta lehteä, 12 kk 49 € ja kaupanpäälle 2 uusinta lehteä, Finlaysonin Elefantti käsipyyheen ja erittäin näppärän ostoskassin.
Tilaus oli määräaikainen, joten en voinut olla tarttumatta tilaisuuteen, varsinkin kun sai vielä 2 uusinta lehteä kaupan päälle, tilaus alkaa sopivasti tulemaan ensi kuusta kun Vauva-lehden tilauskin päättyy.
Outlet Tukun kylpyhuoneenmatto
Kävimme nopeasti myös Outlet-Expossa ja siellä oli Outlet Tukun piste, ja siellä oli kaikkea ihanaa tähtitavaraa. Joten ostimme sieltä kylpyhuoneen maton sekä pari tähti keittiöpyyhettä.
Matto sopi meidän vessaamme kuin nenä päähän, tosin J ei ollut kauhean innostunut tästä suuresta tähtivimmasta 😀Mitäs te löysitte messuilta? Tilaatteko Vauva-lehteä vai Kaksplussaa?

<3:lla Liina 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *