Hae
Liina Beth

Viikonloppu mummulassa Tampereella.

Kuukausi sitten saimme kutsun Tampereelle Oliverin mummun valmistujaisiin ja setien syntymäpäiville, näimme sen hyvänä tilaisuutena olla siellä yötä. Eihän Tampereelle nyt kauhea matka ole mutta kumminkin on Oliverin mummulaan matkaa 140 km meiltä kotoa joten ei sinne ihan tee mieli vain lähteä päiväkahville, soveimme siis yökyläilystä ja he olivat erittäin innoissaan että saavat pikku hymypojan pidemmäksi aikaa.

Nykyään muutenkin Oliverin kanssa matkustaminen on hieman haasteellista, kun ei enään matkalla nukuta vain yleensä huudetaan. Olemme yrittäneet aina ajoittaa matkat päiväunien kohdille. Toivottavasti tämä muuttuu kun Oliver saa alkaa matkustaa turvaistuimessa. Niitä olemme jo katselleet, mutta ei olla päästy vielä päätökseen minkä ajatellaan ostaa. Niistä sitten enemmän joskus toisessa postauksessa.


Alunperin meinasimme lähteä jo perjantaina J:n töiden jälkeen mutta lähtömme siirtyi lauantaihin, koska keskiviikko ja torstai välisenä yönä J:llä alkoi mahatauti, tai niin me ainakin luulimme. Aluksi mieteimme että on parempi olla lähtemättä kokonaan jos tartutetaan muut ja sitten jos me Oliverin kanssa sairastutaan niin ei ole kiva olla kylässä silloin.
Perjantai illalla sitten päätimme että lähdetään sitten lauantai aamupäivällä ja tullaan sunnuntaina takaisin. Tämä mamma oli innoissaan että pääsimme jälleen kerran reissaamaan koko perheen kera ja kaiken vielä kruunasi Ikea reissu. Mikä Ikeassakin aina on että miehet vihaavat kyseistä paikkaa?

Kerrankin kun sieltä tarvitsi vain hakea muutama tarpeellinen asia, niin se oli kauhean tappelun takana. Kun eihän tuohon meidän pikku Skoda Fabiaan mahdu kauheasti tavaraa, kun kyydissä on Oliver, rattaat ja meidän tavarat. J luovutti jossain kohtaan ja lupautui tulemaan kanssani Ikeaan, kunhan ei syödä siellä niitä lihapullia! 
Oliver oli mummulassa sen aikaa kun mamma ja iskä lähti shoppailemaan Ikeaan.


Kävimme Oliverin kanssa illalla tapaamassa instagramissa tutustuttuun Anniinaan ja hänen Oliver poikaansa, Olivereillä oli vain ikäeroa 5 päivää! On jotenkin niin huvittavaa miten kumminkin jo tuntee ihmisen, vaikka koskaan ei ole ennen tavannut livenä. Tiesin mitä odottaa, ainakin suurinpiirtein, tapaaminen oli positiivinen yllätys. Kun aina on pieni varaus kuitenkin. 
Vaikka visiittimme oli nopea, niin olemme Oliverin kanssa lähdössä kumminkin tiistaina uudestaan Tampereelle tapaamaan Anniinaa ja Oliveria! Silloin voisi ottaa pojista yhteiskuvan. 
Tässä lähipiirissä on muutama samanikäinen vauva mitä Oliver on, niin tämä kaimansa kanssa oli ihan erilainen kontakti ja kiinnostus ( ehkä se että kaikki tuttujen vauvat ovat tyttöjä 😉 ). 


Iltapuuhat vähän venähti, että iltapuuron saatiin syötyä vasta klo 22:00, mutta Oliver olikin väsynyt että melkein heti puuron jälkeen silmät painuivat kiinni. Jonkin aikaa me sitten siinä kumminkin keskusteltiin aikuisten kesken kun Oliver oli nukkumassa, mutta aika nopeasti me menimme nukkumaan. Me nukuimme Oliverin kanssa ilmapatjalla ja J nukkui sohvalla. 

Oliver päätti herätä klo 8:00, niinkuin nykyään on ollut tapana. Aamuisin alkaa olemaan sen verran valoisaa ettei siinä nyt enään nukuta. Aamiaisen jälkeen vähän vielä siliteltiin kultaisia noutajia ja pakkasimme auton ja suuntasimme kotia kohti. Nykyään lähteminenkään ei ole enään niin vaikeeta, kun siihen on jo tottunut tässä puolen vuoden aikana erittäin hyvin! 

 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 
Miten teidän viikonloppu meni?

<3:lla Liina 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *