Hae
Liina Beth

Tähtiä, tähtiä ja vielä enemmän tähtiä. Silverjungle

Hartaasti odotettu pakettimme, saapui Matkahuollon Lähelle-pakettina lähi-Siwaamme. Heti kun viesti oli saapunut puhelimeen lähdimme Oliverin kanssa hakemaan sitä. Olimme niin odottaneet jo pakettia ( vai kenties mamma vain? ).
Lapsimessut postauksessa kerroin Silverjunglen piposta ja siitä että olin käynyt heidän verkkokaupassaan, mutta en ollut vielä ostanut mitään. Suvi Silverjunglelta kirjoitti meille Facebookiin viestin että hän oli tehnyt meille pienen lahjakortin. Olin niin onneissani tästä!
Se oli ensimmäinen ns. lahjoitus blogiimme. Tosin meillä on todella paljon vaatteita seuraavaan vaatekokoon 74 ja käytämme vieläkin 68 vaatteita, niin tilasin heiltä sitten hiukan suurempia vaatteita, vähän varastoon. Tosin en malta odottaa että saamme ottaa ne käyttöön.Mitä siellä paketissa oikein oli?

  • Mustat tähtihousut 86/92
  • Harmaa tähtibody 86/92
  • Musta liskopipo heijastimilla 47/49
  • Tummaharmaa tuubihuivi one size 
Materiaali oli laadukkaan tuntuista, tosin ovat sen verran isoja Oliverille, niin ei saada nyt kuvia päällä. Heidän kaikki vaatteensa on saaneet Öko-Tex standardi 100 tunnuksen, se takaa että ovat turvallisia käyttäjilleen, joka on mielestäni tärkeää kun kyse on pienistä vauvoista ja lapsista.
Kun tarvitsemme lisää vaatetta suuntamme kyllä Silverjunglen-verkkokauppaan.Tuubihuiviin rakastuin heti ensisilmäyksellä, koska sitähän voidaan käyttää Oliverin kanssa, tietenkin eri aikaan mutta se voi olla meidän yhteinen.  Meidän iskä ei ollut kauhean innostunut, näistä tähdistä, kun joka paikka on täynnä tähtiä. Sisustuksesta jo menty vaatteisiin, eikai se nyt haittaa? 


Tästä pikkuisesta mallista oli eilen kovin vaikea saada kuvaa kun niin paljon Oliver liikkui ja tässä paras kuva niistä 25:sta kuvasta. Huivi toisaalta on vielä hieman iso, mutta syksyllä tämä huivi sopii Racoonin tähtihaalarin kanssa ( siihen asti taitaa huivi olla mammalla käytössä ).
Pipo on erittäin mukavaa fleeceä ja mielestämme suuren plussan pipo saa heijastimista! Nämäkin pipot olivat alennuksessa Silverjunglen verkkokaupassa. 


Verkkokaupan toimitusehdoissa oli varoitettu mahdollista 2 viikon toimitusaikaa, mutta meidät yllätettiin ihan muutaman päivän toimitusajalla! Toimituskulutkaan eivät olleet päätä huimaavat matkahuollon kautta 5,51€/tilaus ja postiin 7,50€/tilaus, mutta jos tilaat yli 100€:lla saat toimituksen veloituksetta tai jos asut Hyvinkään lähettyvillä, voit noutaa tilauksesi heidän varastoltaan.
( klikkaamalla Silverjunglen banneria, pääset heidän verkkokauppaan ) 


<3:lla Liina 

2 kommenttia

  1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

    Ihania! 🙂 on toi tähtikuvio vaan jotenki niin koukuttava! Meilläkin sitä löytyy sisustuksesta ja vaatteista jo ehkä vähän liikaakin… 😀

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Kiitämme! On kyllä todella koukuttavia ja ihania <3 J tykkääkin kun joka paikka on täynnä tähtiä 😀 sisustuksesta vaatteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *