Hae
Liina Beth

Sairastuvalta terveiset ja oikein mukavaa vappua!

Toiset juhlivat tänään vappua mutta se jää meiltä tänä vuonna välistä, ehkä ensi vuonna sitten.  Oikein mukavaa vappua kaikille! <3


Oliver on ollut nyt muutaman viikon flunssainen. Yskä tuli viime viikolla peliin mukaan. Paras apu on ollut nyt Nenä-Frida ja keittosuolatipat, joilla vähän helpottaa pikkuisen oloa. Viime yö oli ihan tuskaa, Oliver meni hyvin mielin nukkumaan klo 21:00 ja nukahti normaaliin tapaan hyvin, mutta jotain tapahtui 00:50, herättiin ja höpöteltiin. Oliver oli jotenkin outo silloin, mutta olimme jonkin aikaa hereillä ja juotiin maitoa. Nukkumaan menimme 02:30, nukuimme tunnin ja alkoi kauhea itku ja huuto. Ei riittänyt enään maito ja syli, oli vaikea rauhoittaa toista, laitoimme supon ja rauhoittui jälleen tunniksi ja taas oli ihan sama homma, J nousi nyt ylös sylittelemään Oliveria ja kello olikin jo 06:40 kun saimme Oliverin nukkumaan, turvakaukaloon. J lähti töihin kymmeneksi ja me heräsimme Oliverin kanssa kun J lähti. Soitin neuvolaan, varatakseni lääkäriajan, koska tämä ei todellakaan ollut Oliverin tapaista. Tästä kyllä tiesi ettei ole kaikki hyvin. Seurasin aamupäivän vointia ja kun kuumekin nousi, varasin yksityiselle lääkäriajan. Pienen kanssa en lähde päivystykseen odottamaan ellei ole ihan välttämättömyys.
Lääkärimme oli keski-ikäinen mies, joka osasi kyllä käsitellä lapsia. Hän hauskuutteli Oliveria ja kuunteli keuhkot ja katsoi korviin. Pelkäsin että oli korvatulehdus ja sehän sieltä löytyikin. Antibioottikuuri ja tulehduskipulääkettä lääkäri määräsi viikoksi. Oliver on todella huonosti nukkunut myös tänään päivällä mutta lääkkeiden annon jälkeen alkanut mielikin kohentumaan ja nyt jaksaakin jo leikkiä ja höpötellä.

Tämä postaus kirjoitettu muutaman tunnin yöunilla, joten tämä jää hieman lyhyeksi ja ehkä vähän epäselväksi, pahoittelen!

Silti niin hymyileväinen vaikka onkin kipeenä. 🙂


<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

    Voi pientä <3 pikaista paranemista! 🙂

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Ihan kamalaa kun nämä pienet sairastaa. 🙁 kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *