Hae
Liina Beth

Mitä vappu ennen oli?

Viime vuoden ja tämän vuoden vappu ollaan vietetty rauhallisissa merkeissä. Viime vuonna odotin Oliveria ja nautin pullollisen alkoholitonta skumppaa. Tänä vuonna vietimme perheemme ensimmäisen vapun yhdessä. Kävimme Tivoli Seiterässä, vähän kokeilemassa naruvetoa. Kokkailimme herkkuruokaa. Leivoimme munkkeja. Ja kun Oliver meni yöunille, joimme lasilliset kuohuvaa. Harmiksemme grillimme kaatui tuulessa ennen vappua niin emme päässeet grillaamaan vaikka niin kivat ilmat on ollut. 

Vapunaatto meni parannellessa pikkuista, jolle todettiin korvatulehdus. 
Lääkkeet kumminkin auttoi melkein heti, niin pääsimme nauttimaan vähän vapusta. 

Ennen Oliveria ja odotusta, vappu oli sellainen juhla että aloitimme grillauskauden ja koristeltiin kotimme ilmapalloilla ja serpenttiinillä. Kutsuttiin vieraita kylään ja joimme tietysti päät täyteen ja tättärää. Sellaista se elämä ennen oli, mutta nyt tänä vappuna kieltämättä en kaivannut sitä. J sanoi että hän voi olla Oliverin kanssa joku ilta/yö jos haluan lähteä viihteelle, mutta ei, nyt ei vain maistunut tai huvittanut lähteä mihinkään. Eikä ole tarvinnut kärsiä huonosta olosta, joka yleensä tulee juhlimisen jälkeen! 


Muistan lapsena, kuinka tärkeä ja ihana juhla vappu oli! Pääsi tivoliin, vappupalloja, ilmapalloja, naamiaisjuttuja, tippaleipää ja simaa. Siitähän lapsen onnellinen vappu oltiin tehty, koulussa keskusteltiin että ketä oli saanut suurimman vappupallon. Oliver sai myös elämänsä ensimmäisen vappupallon, todella ison muumipeikon! ( yllättävää että muumi, kun mamma sai valita ) 
Muutaman vuoden päästä Oliver ymmärtää jopa vapusta jotain, niin se on mukavaa mennä tivolissa laitteisiin ja leipoa yhdessä tippaleipää ja tehdä simaa.
Vappua haluan myös tulevaisuudessakin juhlia Oliverin kanssa!


Miten teillä juhlittiin vappua? 

P.S Ulkoasu on kohta valmis! 

<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *