Hae
Liina Beth

Miten tienata lahjakortteja?

Silloin kun Oliver oli ihan pikkuinen nyytti, söi ja nukkui. Aika kävi ajoittain vähän tylsäksi, piti etsiä jotain tekemistä, mutta mitä?
Siinä tuli googleteltua ”tienaa kotona..” 
No mutta siitä se sitten lähti. On muutamia tutkimuspaneeleita joista täytellään kyselyitä ja tienataan pisteitä ja pisteet muutetaan lahjakorteiksi.

Näihin menee tosin kyllä aikaa, mutta jos on oikeasti tylsää niin miksei sitä täyttelisi kyselyitä. Yhden kyselyn täyttämiseen menee 5-20 min, mitä pidempi tutkimus sen suurempi korvaus.
On muutamia tutkimuspaneeleita jotka maksavat Paypalin kautta kun 5 € on koossa ja suurin osaa maksavat palkkion Superlahjakorttina ( sieltä saa valita yli 100 vaihtoehdosta, minkä lahjakortin haluaa ).
Nyt juuri tuli puoli vuotta kun aloin kyselyitä täyttämään ja nyt on jo ”tienattu” 150 €:lla lahjakortteja ja PayPal tilille 40 €. Asetuksista saa itse valita kuinka usein haluaa että tutkimuksia tulee sähköpostiin.

Netistä löytyy myös ”huijaus” tutkimuspaneeleita, ettei kannata kaikkeen kumminkaan luottaa.
Mutta tässä pieni lista hyvistä tutkimuspaneeleista joihin itsekin kuulun :

Eniten olen tienannut lahjakortteja Yougovilta ja M3 Panelilta. Suosittelen täyttämään kyselyitä mukavaa ajanvietettä jos on tylsää! Kaikille tietenkään tämä ei sovi, yritin saada J:n täyttelemään kanssa mutta se lopahti heti, kun ei saanut kahdesta tutkimuksesta lahjakorttia 😀


Sitten vähän kuulumisia. Kun saimme viime viikon torstaina antibioottikuurin korvatulehdukseen, kaikki kitinät on loppu. Epäilinkin että on varmaan ollut jo kauemman aikaa korvatulehdus kiusaamassa pikkumiestä, mutta nyt on oltu niin paljon paremmalla tuulella. Nukuttu jopa 2,5-3,5 h päiväunia rattaissa, joista ei ollut ennen tietoakaan. 
Hampaitahan ollaan odoteltu, mutta ei ole vieläkään näkynyt. Ne kitinät luultiin johtuvan hampaista mutta taisi johtua korvista. Nyt on alkanut tulemaan hiukan rytmiä meidän arkeen, mennään iltaunille 20-22 aikaa ja noustaan ylös 8-9 aikaa. Vähän on hakemista päiväuniaikojen kanssa, mutta yleensä pikku-unet nukutaan 10-11 välissä. 

Helatorstaina Oliver täyttää jo 7 kk! 
Muistathan käydä myös tykkäämässä Facebookista sivustamme Oliver teki meistä perheen!

<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *