Hae
Liina Beth

Mamman rakas harrastus, golf

Eilen olikin Äitienpäivä ja me vietimme sometonta Äitienpäivää, kieltämättä ei helppoa ollut. Mutta siitä selvittiin, sen myönnän että aamulla kävin täyttämässä kilpailut myös facebookissa 😉

Meidän perheessä ei olla koskaan oikein ihmeellisesti vietetty äitienpäivää, päiväkodissa tietty askareltu äidille ja toivotettu hyvää Äitienpäivää, ehkä syöty parempaa ruokaa mutta siinä se. Eikä mekään nyt sitä niin kovin ihmeellisesti vietetty, päivä muiden joukossa. En odottanut aamiaista sänkyyn tai mitään sellaista, ehkä sekin vaikutti että meillä oli riitaa lauantaina ja saatiin jotenkin sovittua vasta sunnuntai-iltana. 
Äitienpäiväruokailukin oli oikein gourmee-ruokaa, käytiin Mc’Donaldsissa. 😀

Illalla sitten J antoi Äitienpäivä-lahjan ja olin kyllä niin otettu uudesta Polar A300 urheilukellosta, joskus olin jutellut Loopista mutta en olettanut mitään saavan. 
Ensisilmäyksellä A300 on erittäin hyvä, sen kanssa on helppo nukkua ja remmikin on mukavan oloinen. Se toimii suomenkielellä joka on tietysti suuri etu. Urheilukelloa on myynnissä sykevyöllä tai ilman, sain tämän ilman sykevyötä koska meiltä löytyy jo Polar H7 sykevyö, samanlainen joka tulee vaihtoehtoisesti pakkauksessa. Värivaihtoehtoja kelloille ovat valkoinen, musta ja pinkki. Polarin verkkokaupasta löytyy vielä pelkkiä remmejä hintaan 25€, näistä saa vaihdettua remmejä ihan oman maun mukaan. Värivaihtoehtoja remmeille ovat mm. keltainen, sininen ja harmaa. 
App Storesta ja Play-kaupasta löytyy ilmainen ohjelma Polar Flow, joka toimii yhdessä urheilukellon kanssa, sieltä löytyy tilastoja ja päivän tavoitteet ( ja miten mm pääsee päivän tavoitteeseen ).
Pitää kyllä käydä tänään lenkillä kokeilemassa miten tämä nyt toimii. Tuli vain toisaalta mieleen ettei taida tämä ottaa askelia jos käy vaunulenkeillä, kun ei käsi heilu. 


Vielä alkuvuodesta kaavailin pitäväni välivuoden rakkaasta harrastuksestani, golfista. Ajattelin ettei ehdi ja ettei valitettavasti olisi varaa ( kun vanhempainpäivärahalla vielä ollaan)  Mutta jotain tapahtui, en todellakaan pysty pitämään välivuotta. Ehkä sekin vähän vaikuttaa että nyt uutuutena Porin Golfkerhoon voi maksaa Smartum-liikuntaseteleillä ja niitä löytyy melkoinen määrä jo, niin tämä vain suurta plussaa!  Eli nyt on tämän vuoden golfit maksettu ja pitäisi huoltaa mailat ja käydä vaatetuskin läpi. Suoraan sanottuna, en malta että pääsen kentälle jälleen pelaamaan! 
Aloitin vuonna 2012 pelaamaan golfia, etten kauhean kauaa ole kumminkaan pelannut, mutta on se niin rattoisaa kun pääsee ulkoilemaan ja viettämään aikaa mukavien ihmisten kanssa. Tosin kauhean montaa tuttua ei pelaa, mutta onneksi voi mennä pelaamaan tuntemattomienkin kanssa tai sitten vaihtoehtoisesti mennä yksin. 
Tässä on myös Oliverillekin tulevaisuuden harrastus 😉
Miten teidän äitienpäivä meni? Onko teillä jotain harrastuksia? 

<3:lla Liina

4 kommenttia

 1. Meri Lehtonen kirjoitti:

  Kyllä toi mäkkärinkin hamppisateria silloin tällöin lapsiarjessa on jo luxusta!:D Mielestäni äitienpäivä on päivä muiden joukossa vaikka toki on kiva että sellainen on!:)

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Heheee, totta tuokin 😀 Hienoa että joku muukin on samaa mieltä ja tosin onhan se kiva että sellainen on! 🙂
  Ehkä se on sitten hienompaa kun Oliver on vanhempi ja ne askartelee päiväkodissa jotain kivaa 🙂 <3

 3. Meri Lehtonen kirjoitti:

  Niin mäkin odotan innolla niitä itsetehtyjä kortteja tms!!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *