Hae
Liina Beth

Pyöräilykesä avattu!

Ollut vähän hiljaista täällä blogin puolella, mutta en vain ole ehtinyt istumaan alas ja kirjoittaa. Pahoittelen asiaa. Tuossa taannoin yksi tuttavamme kysyi että olisiko tarvetta pyöräkärrylle, siis tottakai on tarvetta. Sellaisesta olin vain unelmoinut aikaisemmin ja kauhistellut niiden hintoja. Koska en nyt halunnut 200 € laittaa sellaiseen ( mutta en katsellut käytettynäkään sellaista ). Pyöräistuin oli tosin hankintalistalla nyt, mutta se saa vielä odottaa!


Saimme pyöräkärryn muutama päivä sitten, pesin ja imuroin sen sillä välin kun Oliver nukkui päiväunia. Olin jopa kovin ylpeä itsestäni että sain sen itse myös asennettua polkupyörääni, vaikka aluksi vähän epäröin, etten nyt kyllä siihen täysin luottaisi (omiin asennuksiin), mutta erittäin hyvin ja vahvasti se oli siinä kiinni. 

Pyöräilykypärän ostimme Prismasta, samalla kun teimme ruokaostokset. Hintaa ensikypärällä oli 12,95 €. Ei mitenkään pahanhintainen, tosin siellä olisi ollut paljon hienompiakin kypäriä, mutta niiden hintakin oli heti 39,95€. Vielä kun Oliver kasvaa niin nopeasti niin ei viitsi ostaa kovin kallista kypärää, kumminkin kypärä oli kaikinpuolin hyvän ja turvallisen oloinen. Joten sillä mennään nyt ainakin tämä kesä! 

Pyöräkärryssämme on paikka kahdelle lapselle, se teki vähän ongelmallista saada Oliver pysymään siinä hyvin, mutta viritimme tyynyn toiselle paikalle ja selkänojaan lisäsimme äitiyspakkauksen makuupussin. Kuulostaa epämukavalta, eikö? Mutta sitä se ei ollut. Näin Oliver pystyi istumaan kellahtamatta kyljelleen. 

Mutta silti vähän kyljelleen kellahti, kun alkoi olemaan niin hyvät kyydit että simahti. Luulen ainakin että Oliver piti pyöräilystä, kun nukkui suurimman osan ajasta ja kun heräsi niin siellä naureskeltiin ja päristeltiin. 
Mammalla on ainakin paikat hyvin kipeät eilisen pyöräilyn jälkeen, vaikka on tullut lenkkeiltyä joka päivä, niin pyöräilystä huomasi ettei ole hyvässä kunnossa, mutta ehkä kunto tässä kohenee kun käy pyöräilemässä säännöllisesti! 


Koko viikonloppu teimme puutarhahommia. Ajoin nurmikon kotona ja kuvassa oleva kukkapenkki oli täynnä rikkaruohoja, joten meni voimia että sai sen raivattua puhtaaksi. Kävimme ostamassa puutarhamyymälästä multaa ja ”muutamia” orvokeita jotka sitten istutin kukkapenkkiin. Katsotaan kuinka kauan kukat pysyvät elossa, kun tapana on ollut ”tappaa” kaikki kasvit kun niitä ei muista mukamas hoitaa. Vaikka lauantaina tuli ajettua nurmikko niin se tänään jo näytti sellaiselta että sen saisi taas ajaa. Ehkä viikonloppuna jälleen voisi sen hoitaa. Pihastamme tuli huomattavasti paremman näköinen, kun ajoi nurmikon, laittoi pihakalusteet ja hoiti kukkapenkkejä.Oliver voitti Arjen Miljonääri-blogista Babiators-aurinkolasit!


Pidättekö te puutarhahoidosta? Mitä teidän lapset/vauvat tykkää polkupyöräilystä? 
p.s teen postauksen unikoulusta ja turvaistuimista tässä pian. 

<3:lla Liina 

4 kommenttia

 1. teija kirjoitti:

  Oii mäkin haluun ens kesäksi tollasen kun Venla on sit jo 1.5v 🙂

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Hei toi oli kyllä niin näppärä että todellakin suosittelen! 🙂 ja mammakin saa vähän enemmän treeniä 😉
  mutta joo, tämä oli aivan mahtavaa. 🙂

 3. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Oo vähänkö kiva! Meillekin tämmönen seuraavaks kesäks 🙂

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Ennen Oliveria, tuli naurettua noita kärryjä 😀 kun onhan se hauskan näköistä kun on tuollainen mini peräkärry pyörän perässä, mutta kyllä tuo on niin paras keksintö! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *