Hae
Liina Beth

Hei me otettiin kirpputoripöytä!

Porissa on muutama lasten kirpputori, molemmat sijaitsevat Herttuantorilla. Löytyy sekä Pikkukarhu ja Pikku-Tiina.
Kummassakin on tullut ostajana käytyä, mutta myyntikokemusta kummastakaan ei löydy. Nyt päätin ottaa kirpputoripöydän Pikkukarhusta, hinta on 19 € / vko.
Hinta on kumminkin kilpailukykyinen, kun Porin seudulla kirppispöydät maksavat 14-19 €/viikko.

Olen jo pitkään kerännyt sivuun myytäviä vauvavaatteita, ollaan odotettu että 68-koko jää pieneksi ja nyt ei taida olla montaa 68-koon vaatetta käytössä.
Meillä oli viimeksi kirpputori pöytä Friitalan Löytötorilla, Ulvilassa, tammikuussa. Sieltä tuli hyvä myynti ja taitaa olla yksi Porin seudun parhaimmistoa ( ainakin ostajana ), mutta näistä lasten kirpputoreilta on tullut aina tehtyä löytöjä. Vaikka Friitalassa oli 5 €/viikko halvempi hinta niin bensaa menee rahaa kun sinne joka päivä ajelee, tosin meiltä ei ole pitkä matka kävellä Pikkukarhuun.

Verrataanpa ostajan kannalta Pikkukarhua ja Pikku-Tiinaa. 

Pikkukarhussa on hyvät ja leveät käytävät. Siistejä loosseja ja loosseissa on kohtuulliset hinnat. Tietysti onhan niitä joka kirppiksillä että käytetyistä H&M bodeista pyydetään 5 €, vaikka uuden saat 7 €:lla. Isoin plussa Pikkukarhussa on se että voi maksaa kortilla, itseltäni harvemmin löytyy käteistä. Joten vaikka kortilla maksu maksaa 0.20 €, niin ei tunnu missään.


Pikku-Tiinassa on se suurin miinus kun ei voi maksaa kortilla, eli aina pitäisi käydä nostamassa käteistä jos siellä meinaa ostella jotain. Tosin Pikku-Tiina kirppiksellä on paljon merkkivaatteita myynnissä, niinkuin lapsille mutta myös aikuisille, se tietenkin ostajana on hyvä! 
Pikku-Tiinassa on myös hyvät ja leveät käytävät ja siistit loossit, kun omistaja hoitaa myyjien pöytien siisteydestä.

Mutta nämä kirpputorit ovat melkein vierekkäin, niin hyvä on aina molemmissa käydä, eikä siinä edes paljoa aikaa mene että kiertää kummatkin. Kirppistelyn jälkeen on hyvä poiketa Kahvila Kookoksessa kahvilla, he ovat erikoistuneet gluteenittomiin kakkuihin ( maistuvat myös perustallaajillekin )! 

Meidän pöytä
Kiertelyä Pikku-Karhussa 


Katsotaan lauantaina 4.7 millainen myynti meillä on Pikku-Karhussa, tänään pitää käydä siivoamassa pöytää ja ihan mielenkiinnosta kysyä yhden päivän saldoa. 
Ajattelin että pidämme ainoastaan yhden viikon ja loput vaatteet sitten lahjoitan esim Turvakotiin, en jaksa siihen Facebook-kirppistelyyn lähteä. Onkos teillä lukijat myyntikokemusta lastenkirppiksiltä? 🙂

<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

    Onpa teillä halvat pöydät! Meillä lastenvaatekirppikselle maksaa 35e/6pv ja tavalliselle kirpparille ~40e +2,5% myynnistä menee kirpparin kassaan. Meinaan kyllä silti viedä myyntiin kunhan on tarpeeksi myytävää 😀

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Ohhoh, no jopas on hintavaa teillä! 😀 tarvitsee siis aika paljon myydä että saa voittoa!
    Mutta eilen kävin tuolla kirppiksellä, ei pahemmin ollut myyntiä, mutta vaatteita kyllä kadonnut senkin edestä :/
    Toivottavasti edes tuon pöytärahan edes saisin myytyä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *