Hae
Liina Beth

Oliverille oma huoneOlimme jo pitkään suunnitelleet että me siirrämme sängyn pois makuuhuoneesta toiseen olohuoneeseemme, päätimme toukokuussa että tehdään se J:n kesälomalla. Mutta kuinka se loma menikin niin nopeasti että jäi tämä asia ihan taka-alalle. Sunnuntaina sitten päätimme tehdä sen, kieltämättä se ei ihan mistään helpoimmasta päästä ollut, koska olohuoneessa oli ennen Oliverin leikkinurkkaus, sohva ja tv-kaappi. Ei muutakun siirrettiin ylimääräiset tavarat eteiseen siksi aikaa että saimme vaihdeltua huonekalujen paikkaa.

Vielä ei mitään tiettyä värimaailmaa Oliverin huoneessa olekkaan, vaan on kaikki vähän eriväriä. Mutta ehkä pian pääsee tapetoimaan huonetta, kunhan ensimmäiseksi saadaan ostettua tämä asunto! 

Ostin jonkin aikaa sitten Oliverille säkkituolin Lauran Lastentarvike – liikkeen loppuunmyynnistä, niin nyt se pääsi myös Oliverin huoneeseen. Muutama lelulaatikko tulee vielä, kunhan saa aikaiseksi käydä kaupoilla. 
Muutaman ensimmäisen yön Oliver nukkuikin huoneessaan hieman levottomasti, mutta kumminkin herättiin 7:30. Viime yönä herättiin vasta 8:40 ja nukuttiin hyvin.

 Sunnuntaina itse pohdein ja kauhistelin sitä että minkä näköinen tämä meidän nykyinen makuuhuone on, ihan järkyttävä. Mutta jotenkin siihenkin on nyt tottunut ja onhan tämä todella kiva. Varsinkin kun voi löhötä sängyllä lueskellen lehtiä tai ottaa pikkuiset nokoset. 
Sohvan valitettavasti aiomme jossain kohtaan myydä ja hankkia muutama nojatuoli. 

 
Vielä olisi totuttelemista siinä että meidän olohuone nyt sitten sijaitsee alakerrassa, mutta siellä on sentään iso telkkari ja iso löhösohva. Siitä asti kun muutimme tähän ( jouluna 2014 ), niin olemme pitäneet nykyistä makuuhuonetta olohuoneena, että pieni totuttaminen kyllä on.


Olisiko teillä ideaa Oliverin huoneen tapetille? 
Milloin teidän lapsenne on saaneet oman huoneen?

<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Meri Lehtonen kirjoitti:

    Leevi ei nukkunut kuin alle 3kk meidän kanssa samassa huoneessa ja kun muutimme nykyiseemme Leevikin meni omaan huoneeseen. Yritimme nukuttaa meidän makkarissa mutta ei vain kerta kaikkiaan nukkunut. 😀 Mä tykään tosi paljon yksi värisistä tapeteista tai maaleista, niiden kanssa on helppo yhdistellä muita värejä sisustustavaroissa ym. 🙂

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Teillä onkin jo melko kauan ollut sitten omassa huoneessa, miten teillä yöt on sitten mennyt?
    Niin mietein jonkinnäköistä raitatapettia ( valkoinen ja esim tummansininen tai beige ). J ei kelpuuttanut tähtitapettia 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *