Hae
Liina Beth

Kesä tuli ja meni


Nyt päivät on pitkälti kuluneet taloa maalaillessa, olemme siis Oliverin kanssa käyneet lähes päivittäin maalaamassa isoäitini taloa pikkuveljeni kanssa. Olemme saaneet paljon nauttia auringosta ja ihanasta ilmasta. Oliver on ollut niin innoissaan kun on saanut olla viltillä ja leikkiä ja vähän maistella vihreää ruohoa 😀
Viime vuonna näihin aikoihin oli tuskaisen kuumaa, onneksi edes sisällä oli vähän viileämpää, mutta nyt kun olisi voinut kerrankin nauttia vauvan kanssa kesästä niin eipä sitä kuulu eikä näy… Tai no… saimme nauttia muutaman päivän viime viikolla helteestä, jolloin ei maalaamisesta tullut yhtään mitään. Saimme talonkin maalattua valmiiksi eilen, joten meni siinä n. 2,5 vkoa ( n. 1-2 h / pv ), maalasimme Oliverin ehdoilla. Välillä Oliver kaipasi enemmän huomiota kuin toisina päivinä. 

Kun oli jo muutaman päivän ollut lämmintä, alkoi iskemään paniikki että miten meillä riittää kesävaatteita, mutta onneksi ei tullut käytyä ostelemassa lisää vaatteita, kun niin nopeasti kuin se kesä tuli niin se myös valitettavasti meni. 

Body Gant, kengät Crocs ja shortsit Benetton
Rakastuin tähän Lindexin merimiespukuun <3


Lauantaina kävimme J:n kanssa tyhjentämässä kirppispöytämme ja yhden viikon myynti oli huimat 24 €, ei paljoa kyllä päässyt vaatteista eroon mutta edes sitten jostakin. Nyt on parempi viedä ne vaatteet jotka ei menneet niin Ensikotiin tai jonnekin missä niitä vaatteita sitten tarvitaan.
Oliverin vaatelipasto oikeastaan huutaa tilaa, vaatteita pursuaa yli lipastosta. 

Uima-altaankin kävimme ostamassa Oliverille ja hän sai nauttia siellä muutaman päivän ajan. Voi sitä iloa ja riemua kun sai polskutella altaassa, nämä on näitä mitä arvostaa kun on ihan oma piha! 

Mitä Oliverille kuuluu nykyään? 

5 päivän päästä tulee 9 kuukautta mittariin ja vanhempainlomapäivät vain vähenee ( apua! ). 
Nyt on ollut sellainen kausi ettei syö klimppiruokaa ( 8kk ruokaa tai kaurapuuroa ), ylähampaat ovat tuloillaan. Ruokailuhetket ovat hetkittäin melko vaikeita, myös hedelmäsoseet. Vesi ja korvikemaito maistuu hyvin. Koko ajan on noustava ylöspäin ja muutama päivä sitten Oliver seisoi ilman tukea muutamia sekunteja.
Oliver on jo jonkin aikaa ollut todella iloinen ja innoissaan kaikesta uudesta. Ei pahemmin mitään kitinää ole kyllä ollut, aamuisinkin heräilee iloisesti höpötellen.


<3:lla Liina

4 kommenttia

 1. Meri Lehtonen kirjoitti:

  Toivotaan että se kesä sieltä vielä tulisi! 🙂

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Kesää odotellaan täälläkin..
  Ihania kuvia. 🙂

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Nimenomaan, toivottavasti saataisiin vielä edes yksi lämmin viikonloppu <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *