Hae
Liina Beth

Vanhempainloma loppuu 2 viikon päästä…

Apua, nyt alkaa olemaan työhön palaaminen melko lähellä, ihan äsken oli vielä 6 kuukautta ja vielä vähän aikaa sitten oli 2 kuukautta. Onhan vielä vanhempainloman jälkeen 4 vkoa kesälomaa, että onhan tässä vielä 6 viikkoa, mutta kun katselin instagramista jotakin kuvia niin joissakin oli 4 viikkoa sitten, vaikka se tuntuu että siitä on vain ehkä viikko.

Kun Oliver syntyi niin välillä se aika mateli ja aloin jo haaveilemaan että pääsisi jo töihin, mutta nyt 6 viikkoa jäljellä, odotan että pääsen siis töihin, mutta ehkä nyt on sellainen fiilis että voisikin jäädä kotiin, nyt kuluu päivätkin huomattavasti nopeammin kun ennen. Nyt tarvitsee ollakin tekemistä Oliverille, eikä nuku kokoaikaa. 

Nyt on ollut niin hienoa nähdä kehitystä, nousee tukea vasten, ryömii, konttaa ja yrittää kävellä tukea vasten. Äh, kohta se jo kävelee. 
Tässä kaksi kuvaa, toinen sairaalasta kotiutuessa 4 päivän ikäisenä ( n. 2730 g ) ja toinen nyt 9 kuukauden iässä ( n. 8800 g ) 

 

Muistan sen tunteen kun Oliver syntyi, kun oli niiiiiiin pieni, en ollut ennen koskenutkaan niin pientä vauvaa. Kyllä heti uskalsi, mutta vaipan vaihto olikin vähän niin ja näin, kun pelkäsi pikkuisen pojan menevän rikki. 

Muistelen niitä aikoja kun mahakivut vaivasivat poikaa ja saanut mitenkään nukkumaan, muutakuin rattaissa, pari kertaa kun olin todella väsynyt lähdin puoli viiden aikaa aamuyöllä vaunuttelemaan, että saisin pojan nukahtamaan. 
Kun ihmiset sanoi että nauti, se menee sujauksessa, niin todellakin menee! Tästä ajasta tullut nautittua ja nautin vieläkin muutamia viikkoja, vaikka onkin ollut todella typerät ilmat. 
Vaikka vanhempainloma ja kesäloma loppuu, niin jatkan kyllä bloggaamista, kyllähän sitä aina jostakin löytyy aikaa! 

P.s tänään lähdemme Tampereelle rippijuhliin, ensi viikolla mennään pikkuveljeni kanssa Funparkkiin, että kyllä tekemistä riittää! 

<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

    Voi että kun toinen on ollut niin pikkuinen.♥

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Juu Oliver oli niin pikkuinen <3
    kaikki läheiset vauvat on ollut melkein nelisenkiloisia, joten en osannut odottaa näin pikkuista :')

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *