Hae
Liina Beth

Mittarissa 9 kuukautta !
1-vuotissynttärit siis ovat pian täällä, no onhan sinne vielä 3 kuukautta aikaa mutta…jos tähän asti aika on vierähtänyt nopeasti niin miksei se 3 kuukauttakin sujahda nopeasti.

Tässä kuussa ei ole neuvolaa, joten mitään mittoja ei ole nyt antaa ja tämä mamma on niin laiska ettei jaksa alkaa mitään mittanauhoja käyttämään. Vaatteissa käytetään 74-kokoa. Jotka menee vielä kyllä jonkinaikaa.

Oliver on kehittynyt huimasti ihan yhdessä kuukaudessa, nyt hampaitakin löytyy 4 kappaletta, kaksi ylhäällä ja kaksi alhaalla.
Ne hampaiden puhkeamiset tekivät sen että Oliver heräsi muutamana aamuna n. klo 05.00, sitten vain maitoa ja nukkui vieressä muutaman tunnin. Muuten yöt kyllä pitkälti menee yhteen putkeen n. klo 21-08, saimme jotakuinkin venytettyä nukkumaanmenoa.
Kuukauden sisällä olemme käyneet ensimmäistä kertaa katselemassa poneja, käyty rippijuhlissa ja Ikeassa. 

Oliver on kuukauden verran kontannut, mutta ei paljoa konttaillut kun tajusi että pääsee paljon nopeampaa kun ryömii, nyt ollaan noin viikon verran vain konttailtu eikä pahemmin ryömitty. Kiivetään ihan joka paikkaan, tukea vasten kävelee ja seisonut muutamia sekunteja ilman tukea.
En osaa nyt sanoa että tuleeko sanoja vai ei…kun jotkut on kirjoitelleet että ovat sanoneet jo äitiä 6 kk iässä, mutta pohdeinkin että miten Oliver ”osaa” sanoa 6-7 kk iässä jo äitiä vaikkei kukaan ole koskaan puhunut Oliverille äidistä vaan mammasta. Kyllähän sieltä kaiken maailman tavuja tulee, mutta ymmärtääkö mitä tarkoittaa niin en osaa sanoa.

Muutamia viikkoja sitten Satakunnan Kansassa oli mainos että Porin Name It-liikkeessä on loppuunmyynti, kaikki väh. -50%. Se oli kamala uutinen, meidän lempi lastenvaateliike lopettaa!
Toisaalta onneksemme Name Itin vaatteita saa erittäin hyvin mm Booztilta ja Ellokselta, ettei sen puoleen, mutta silti…
Tottakai kävimme tarkistamassa tarjonnan liikkeessä ja sieltä tuli mukaan farkut, 3 vai 4 paitaa sekä kasa sukkia, paljoa tarjontaa tosin ei enään ollut, parhaimmat oltiin jo viety ja me emme tarvitse enään 74-kokoisia vaatteita joten ei löytynyt bodejakaan enään.

Kun on päiväunien aika, niin siellä sängyssä vähän aikaa pitää leikkiä, niin tässä yksi päivä Oliver nukkui onnellisesti nallen alla. 


<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

    Ihana poitsu! Ja miten aurinkoisen näköinen 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *