Hae
Liina Beth

Kerrankin saa lapsettaa, päivä Funparkissa


Lupasin viedä kummipoikani tänä kesänä Funparkkiin, koska se oli hänen toiveensa päästä sinne. Hän on käynyt siellä kerran ennenkin ja kiva mennä sellaiseen paikkaa jossa itse ei ole tullut käytyä!
Tämä päivä oli pyhitetty meidän yhteiselle ajalle, koska mummi tuli hoitamaan Oliveria meille kotiin,  J:n ollessa töissä.
Lähdimme kohti Lempäälää siinä 10:30 paikkeilla ja olimme hieman ennen 12:00 perillä, joten se on sopivan matkan päässä.
Lippujen hinnatkaan ei ole päätähuimaavia, 19 € riemuranneke. Mielestäni erittäin kohtuullinen verrattuna muihin huvipuistoihin joiden hinnat lipoo lähemmäs 40 €/lippu ja ruokailukin on kallista. 
Onhan Funpark toki pienempi verrattuna Särkänniemeen mutta kyllä meillä meni erittäin hyvin koko päivä tuolla!
Ruokailu oli kanssa kohtuunhintaista, hampurilaisateria maksoi n. 4,5 € ja pehmiksen sait 1 €:lla.
Paikka yllätti minut positiivisesti ja aiomme aivan varmasti mennä sinne vielä uudestaan, Oliverin kanssa voi sinne sitten mennä ehkä ensi kesänä tai miksei vaikka keväälläkin kun sehän on aina auki.

Lasersota oli meidän molempien mieleen, siellä jaettiin porukka kahteen osaan, punaiset ja siniset jonka jälkeen puettiin liivit päälle joissa oli myös tämä ase. Se oli melko iso tila joissa oli ns piilopaikkoja, valot sammutettiin kun ”ottelu” lähti käyntiin, mutta liiveistä näkyi ketkä olivat omaa joukkuetta ja ketkä vihollisia. ”Ottelu” kesti 12 min ja peliradalla oli yhtäaikaisesti n. 20 pelaajaa. Mielestäni oli todella hienoa kun otteluihin osallistui myös vähän vanhempaa porukkaa. 
Kävimme Lasersodassa 3 vai 4 kertaa, se oli kyllä todella hauskaa ja hiki tuli kun siellä jännittyneenä ja vikkelästi kulki. 

 

Ulkona oli vielä todella paljon pomppulinnoja ja pomppuseikkailuita, onneksi ei satanut niin vietimme jonkin aikaa myös ulkona ja tämä mamma siellä pomppulinnoissa pomppikin ihan innoissaan, kerrankin on päivä kun saa lapsettaa ja paljon, eli miksei siitä sitten ottaisi kaikkea iloa irti 😉

Kun kävin ”kauhutalossa” niin kummipoikani odotti ulkopuolella ( ehkä vähän jännitti? ) niin pakko sieltä oli ottaa myös selfieitä kuolleiden pellejen kanssa, onneksi siellä ei ollut silloin ketään muuta kun ehkä olisivat nauraneet ;D

Eli kaikinpuolin oli erittäin lapsekas ja mukava päivä, ehkä joskus uudestaan. Kun saavuimme kotiin niin piti laittaa jälleen mammamoodi päälle, mutta kyllä uni sitten illalla maistuikin. 


Oletteko te käyneet Funparkissa? Pidittekö?

<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *