Hae
Liina Beth

Kesäloma(ko)?

Huomenna lähtee kolmas kesälomaviikkoni käyntiin, eli kaksi viikkoa vielä niin palaan töihin. Voi sitä jännityksen määrää kun palaan töihin vuoden jälkeen. Omalla tavalla sitä nyt ei osaa sillai jännittää koska tähän pitkään ”lomaan” on jo niin tottunut. Välillä vieläkin on päiviä kun odottaa pääsevänsä töihin, mutta on päiviä kun en missään nimessä haluaisi töihin palata vielä. 

Jos ensi vuonna ei olisi häitä niin olisimme voineet miettiä osa-aikahoitovapaata ( tai mikä sen virallinen nimi onkaan ). Mutta nyt tarvitaan jokainen sentti, että saadaan säästettyä. Sehän on tosin meidän oma päätöksemme että pidämme ensi kesänä häät emmekä vuonna 2017, tosin ei ole työnantajankaan pakko suostua tuohon osa-aikahoitovapaaseen, enkä edes tiedä olisiko se mahdollista meillä töissä. Joten tämän enempää emme ole pohtineet asiaa.

Tämän viikon myös J on ollut kesälomalla, joten olemme tehneet kaikkea mukavaa yhdessä perheenä. Vielä J:llä olisi muutama päivä lomaa, jos sitä vaikka lähtisi käymään jossain huomenna koko perhe. Koivuniemen Herrassa kävimme mummin ja Oliverin kanssa kesän alussa ja nyt voisi lähteä Sastamalaan Kiviniityn kotieläinpuistoon. 
Oliver niin rakastaa eläimiä joten se olisikin hyvä ja luvattu kaunista kesäilmaa. 

Nyt on ensimmäinen kesälomani perheenä, joten se kyllä poikkeaa todella paljon siitä mitä se oli 2 vuotta sitten. Silloin mentiin kauniina päivinä ulos terdelle ja oltiin siellä yömyöhään. Viime kesä meni tuskastellessa kauheita helteita, vaikka rakastankin helteitä, niin se oli odottavalle kyllä melkoisen tuskaa. 
Tänä kesänä kyllä säät eivät ole olleet suotuisia, että tuli kyllä kieltämättä odotettua pikkuisen parempia ilmoja, että olisi saanut olla Oliverin kanssa enemmän ulkona. Paljon satoi vettä ja ei siinä pahemmin tee mieli ulkoilla ja olla pihassa tutkiskelemassa ruohoa.
Ensi viikoksi on luvattu kaunista ilmaa ja hyvä niin että saa edes tovin nauttia kesästä ja palata töihin sitten elokuun lopussa. 

Me saimme J:n kanssa viettää kahdenkeskeinen viikonloppu, joten nyt on akut jälleen ladattu ja jaksaa taas! 
Nyt vain odotellaan milloinka se meidän rakas pikkuinen prinssi saapuu kotiin <3 <3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *