Hae
Liina Beth

Kohta 1v synttärit paukkuu, 10 kk

Onnea Oliverille joka täyttää tänään 10 kuukautta! Suurinpiirtein vuosi sitten olin kaasona ystäväni häissä ja silloin oli n. 8 viikkoa laskettuun aikaan, hyvin tuli helteistä huolimatta jaksettua olla ja puuhastella häissä, mutta mahdoimmeko kumminkin lähteä jo joskus klo 22 maissa?
Odotin pikkuista jo syntyväksi, mutta ei ihan vielä kumminkaan, mutta toivoin että aika kuluisi nopeasti ja olisi jo lokakuu!

No näistä ajoista on nyt vuosi ja nyt saamme nauttia jälleen kerran tuon ihanan pikkuisen olemassa olosta <3 
Tuntuu ettei siitä ole kuin ehkä viikko aikaa kun kirjoittelin 9 kuukautis postauksen. Mutta kyllä siitä jälleen kuukausi on. Eilen kävimme neuvolassa ja pituutta oli tullut 4 cm lisää ( 2 kuukaudessa ) ja painoa vähän vajaan kilon verran. Oliverilta myös mitattiin hemoglobiini eilen ensimmäistä kertaa, siitä pistosta pieni itku kyllä tuli, mutta arvo oli erittäin hyvä! 

Nyt on ollut sellaisia ihme kausia että herätään jopa kello 5, silloin aletaan jo leikkimään mutta nukahtaa uudestaan siinä 7-8 aikaa. Nämä ovat hurjan raskaita, mutta onneksi sitten kun Oliver menee nukkumaan niin menen itsekin vetämään unta palloon. Nyt 2 viimeistä päivää on ollut niin että Oliver on nukkunut sen n. 12h, eli herätty 8:30-9:30. Tuolloin tuntee itsensäkin virkeeksi, kun on saanut hyvin nukuttua yönsä.
Tiedä sitten ollaanko sitä tekemässä hampaita vai mitä mahtaa olla.

Oliver on kehittynyt hyvin paljon tässä kuukaudessa mm. jatkuvasti seisoo ilman tukea, Oliver tykkää leikkiä koiramme Huugon kanssa ja halia Huugoa. Paljon alkanut jo matkimaan sanoja ja erilaisia ääniä. Meillä on sellaisia eläinäänikirjoja joiden ääniä yrittää matkia, se on niin hauskan kuuloista ettei mitään rajaa. Oliver tykkää myös halailla ja pussailla, sylissä muuten ei viihdytä yhtään. Nyt on alkanut lelutkin kiinnostamaan niin että hän tykkää leikkiä ja tutkia niitä enemmänkin, viihtyy myös hetken omassa huoneessaan kun tutkiskelee ja leikkii siellä. 
Nykyään myös paljon päristellään leluilla. Se taitaa olla yksi uusimmista jutuista. 

Oliver ei tykkää syömisestä, kieltämisestä tai siitä että vaihdetaan vaippaa. Vaipan vaihto on joskus kyllä todella haasteellista, mutta kun antaa siihen jonkun lelun niin sitten se onnistuu. Oliverilla on myös kunnon oma tahto ja sen kyllä huomaa! 

Vielä olisi ensi viikko kesälomaa ja sitten tämä mamma palaa työelämään, kävimmekin tuossa keskiviikkona työpaikallani, valokuvattavana uudelle nettisivulle. Oliver siellä hurmasi jälleen kerran kaikki. Tuli todella hyvä fiilis ja hyvin mielin palaankin työelämään kun kävimme siellä.
Eilen veimme iPhone 6 huoltoon joten ihan tuoreita kuvia nyt en postaile, koska tässä jonka sain J:ltä käyttöön niin ei omaa mitään hyvää kameraa. Nyt on siis käytössä elämäni ensimmäinen android-puhelin, katsotaan kuinka käy että lähteekö tuo iPhone myyntiin ja ostetaan tilalle Samsung 6 edge, pitää vähän tutustua tällaiseen android-puhelimeen ja katsoa miten se toimii tämän Macbookin kanssa, koska macista en luovu, en enää koskaan!


<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Voi että, meidän Eelis on syntynyt 13.lokakuuta 🙂 Meillä myös seistään mutta tukea vasten. Kävelty myös itekseen tukea vasten. Ihan yllättäen tulee nuo kehitysaskeleet, kohta meidän vauvat onkin jo taaperoita! Voi eii :'D

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Onpas kiva että niin pienellä ikäerolla, pitää käydä tutustumassa blogiisi! 😉
    Meillä otettiin perjantaina ensimmäiset askeleet ilman tukea! <3
    Minne se pienen pieni vauva on kadonnut? 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *