Hae
Liina Beth

Koira ja vauva

Tumma kuva, mutta tämä on kun juuri olimme sairaalasta kotiutuneet. Huugo vartioi Oliveria


Todella usein ollaan kyselty että miten meidän Huugo-koira on ottanut Oliverin perheeseen ja että miten he tulevat toimeen keskenään, nyt on aika kertoa miten koira on ottanut vauvan perheeseensä.


Kun saavuimme sairaalasta kotiin, niin mofa ja marmor toivat Huugon kotiin. ”Asustimme” perhehuoneessa joten Huugo oli hoidossa sairaalan ajan, mutta siellä on pari koiraa myös, niin Huugolla oli seuraa.

Oliverin ollessa muutaman viikon ikäinen, tajusi Huugo että vauva on täällä pysyäkseen joten hän alkoi osoittamaan mieltä, hän pissasi aina sinne missä olin Oliverin kanssa. Olimme sitten sängyssä niin hän pissi sängyn kulmaan, olimme sohvalla niin pissi siihen eteen. 
Olimme J:n kanssa hyvin hämmästyneitä, Huugon käytöksestä, eihän se ennen tuollaista ollut tehnyt. Mutta niin nopeasti kun se alkoi niin se myös loppui. Sen jälkeen Huugo ei ole osoittanut mieltään. 

Huugo on ottanut Oliverin todella hyvin vastaan, he leikkivät yhdessä ja tarpeen tullen Huugo pääsee sohvan alle ”turvaan”. 


 Huugo ei ole koskaan koskenut Oliverin perhmoleluihin tai leluihin ylipäätänsä. Että Huugo erottaa omat lelunsa Oliverin leluista. Välillä he riepottelevat yhdessä Huugon Ikea rottaa. Se missä pitää olla tarkkana, on se että Oliver kovin mielellään halailee vähän rajusti Huugoa. Ottaa mielellään karvoista silloin kiinni. 

Huugo kulkee erittäin hyvin rattaiden vierellä, että lenkitkin onnistuu hyvin yhdessä. Että kaikin puolin meillä on kaikki ollut loistavasti kun välillä lukee niitä tarinoita joissa koira hyökkää vauvaa päin ja puree.


Millai teillä on mennyt eläinten ja vauvan kanssa?

<3:lla Liina
6 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Meidän koira hokas vauvan saapuneen vasta neljän tunnin päästä siitä kun päästiin kotiin. 🙂 kovasti nuuhkii pientä ja on kiinnostunut vauvasta..

 2. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Meidän minit välttelevät nykyään uhmakasta A-murua. 😀 Kun A oli vauva koirat eivät oikein reagoineet tyttöön mitenkään. Meilläkin on siis mennyt karvalasten ja vauvan kohtaaminen hyvin.

 3. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Meilläkin on menny tosi kivasti 🙂 Alma "vartioi" Leoa jos en ite oo heti vieressä. Alma myös pysyy pois Leon leikkimatolta (vaikka yleensä Alman mielestä kaikki pehmeä on hänen) eikä koske Leon leluihin. Paremmin oikeestaan kun osasin odottaa! 🙂

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Mitäs minejä teillä on? 🙂
  mutta se on hyvä että teillä on mennyt hyvin 🙂

 5. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Se koiran ja vauvan ensikohtaaminen oli aivan tajuttoman söpöä ! <3
  Miten teidän koira reagoi vanhemmista lapsistanne? 🙂

 6. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Nuo koirat ovat kyllä veikeitä kavereita, että ne loppupeleissä ymmärtää paljon enemmän mitä me osataan kuvitella! Sitten ne esittää vaan tyhmää tai sitä ettei ne ymmärrä 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *