Hae
Liina Beth

Syksy ja uudet tuulet

Tänään on ollut oikeastaan ensimmäisiä kunnon syksyisiä päiviä, ehkä odotankin syksyä ja sen tuomia uusia tuulia! 

Se tunne, että oikeasti muutama viikko sitten kun odotin innoissani että pääsen jälleen töihin, tekemään töitä ja näkemään työkavereita. Vieläkin on innostusta, näin 2 viikon jälkeen. Nautein suurin siemauksin äitiyslomasta, mutta nyt oli aika kääntää sivua kirjassa ja siirtyä työelämään, vuoden tauon jälkeen. Pientä totuttelemista tietenkin vieläkin on, en silti väitä että tämä helppoa olisi kummallekaan. Kieltämättä työpäivän aikana tulee mietittyä Oliveria, vaikka hän on isänsä kanssa kotona, mutta miten mahtaa dagiksessa mennä, joka alkaa kuukauden päästä. Hui! 
En silti epäile laisinkaan ettei Oliver viihtyisi päiväkodissa, alkaa olemaan poitsulla niin paljon virtaa ja kiinnostusta muihin lapsiin. Tietenkin sekin on hyppy kohti tuntematonta, ettei tiedä yhtään miten se menee. 
Olin ajatellut että olisin kovin väsynyt työpäivien jälkeen, mutta jostain kumman syystä sitä virtaa kyllä vain riittää. Nautin siitä hetkestä kun saavun kotiin kun Oliver ja Huugo odottavat lapsiportin takana, riemun kiljahduksin! Siinä saa halia pienen pientä rakasta joka käppäilee kovaa vauhtia <3

Viime viikolla saimme soiton että muskariryhmästä vapautui yksi paikka ja otimme vastaan varasijapaikan. Olimme viime tiistaina ensimmäistä kertaa muskarissa! Se oli erittäin mukavaa, vaikka harmiksemme Oliver oli ehkä vähän väsynyt. Toinen suuri harmistus oli se että tänään tuli tekstiviesti että tämän viikon muskari on peruttu. Olin jo niin odottanut että sinne olisi päässyt jälleen. Mutta ensi viikolla sitten uudestaan! 

Viikonlopun aikana kävin Oliverin pienet vaatteet läpi ja kasasin ne Ikea-kasseihin, ja niitä tuli lähes 2 Ikea-kassillista, ne pitäisi tässä lähiaikoina myös hinnoitella ja viedä kirpputorille. Onneksi tässä meidän ihan vieressä on kirpputori, jossa tulee käytyä melko usein rattaiden kanssa. Mistä vain saisi puhtia alkaa käymään vaatteet uudestaan läpi…

Kyllä tässä arjen pyörittämisessä on paljon asioita joita pitäisi tehdä ja alkanut olemaan taas outoja oloja ja tuntemuksia. Pitäisi varata myös labraan aika, kun tuntuu ettei kilpirauhasarvot ole nyt ihan oikeilla kohdilla. Oireita joita nyt on ollut niin hiuksia lähtee ihan tajuton määrä ( vaikkei ole mitään stressiä ) ja mielen hidastuminen. Hauskasti sanottuna eli tuntuu että kävisi jotenkin hitaalla. 
Joka päivä on tullut otettua yksi tabletti, mutta mitä jos se ei riitäkkään? Eli ei auta taas kun mennä verikokeille. Tässä sairaudessa ärsyttää se ettei oikeasti voi tietää mitä oireita odottaa, niin epämääräisiä laidasta laitaan. Argh!

Vuosi sitten näihin aikoihin!
Näistä kuvista siis jo 1 vuosi !!


Sitten vielä mukaviin asioihin! Pian saadaan vähän hemmotella teitä lukijoita! 😉 malttakaa vielä hetki!


Mitenkäs teidän syksy on lähtenyt käyntiin?

<3:lla Liina

7 kommenttia

 1. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Mä niin luulin pikkukuvan perusteella että teille tulee toinen NYT! 😀

  Ihanaa että pääsitte muskariin! Ensi viikolla parempi onni! <3 Tsempit kilpparin kanssa! Ikävä vaiva kun arvot eivät ole kohdillaan! :/

 2. Lovelyladylinnaea kirjoitti:

  Minäkin kävin töissä äitiysloman ja kesäloman jälkeen, siellä olikin irtisanomispalaveri odottamassa. No hyvä näin, pieni on vielä niin pieni. http://belleepoquewedding.blogspot.fi/2015/08/lomaltapaluu-katastrofi-toita-ei.html

  Harmitti kun meni tuo muskari-ilmoittautuminen ohi. Viime keväänä me innosta puhkuen laulettiin soittorasiaa. Nyt en ilmoittautunut, kun kuvittelin olevani töissä. Ajatella miten vuosi on mennyt ihan hurjaa kyytiä.

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Heh, olipa kuva vähän huijaava 😀 mutta kyllä se oli todella mukavaa päästä muskariin vaikka tällä viikolla olikin peruttu.
  Toivotaan että että ensi viikolla parempi onni 😉

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Todella kamala tilanne!! Luin postauksesi ja kirjoitin sinnekin että miten se on edes laillista, mihin he sitten vetosivat?
  Mutta vielä voi kyllä hakea muskaripaikkoja, jos vaikka saisi peruutuspaikan niinkuin mekin 🙂

 5. Uutistoimisto Anselmi kirjoitti:

  Joo kyllä sitä kummasti kotimammailun jälkeen taas nauttii työstäkin. Mukava että olet noin intona, sillon hommat on menny just niiku pitää 🙂

 6. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Ei työelämäkään varmaan kovin hyvältä maistuisi jossei kiinnosta ollenkaan 🙂 itse odotin työelämään paluuta, vaikkei kotimammailussakaan mitään vikaa ollut 😉

 7. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Heh mäkin kävin yhden sunnuntain kääntymässä töissä. Oli kivaa vaihtelua mut kyllä mä silti enemmän viihdyn vielä kotona <3 toivottavasti sun oireet helpottaa! Varmasti inhottavaa 🙁 mullakin lähtee hiuksia urakalla, mut syytän imetystä.. Nyyh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *