Hae
Liina Beth

4 viikkoa työelämää takana.


Nyt voin sanoa että aika on mennyt niin nopeasti, tämä 4 viikkoa!
Arki on hyvin hektistä ja menevää, paljoa ei työpäivän jälkeen ehdi istumaan ja vain olemaan. Toisaalta en sitä kaipaakkaan, tämä on hyvä näin. Mutta ehkä kilpirauhasen vajaatoiminta on tästä alkanut oireilemaan. Välillä ei ajatus pysy mukana, voin sanoa että se on aivan hirvittävä tunne kun tajuaa sen ettei asiat leikkaa täysillä. Paremmin en osaa sanoilla tätä kuvata. 
Mutta jos on esimerkiksi lapsivapaata, niin ei se tätä vointia paranna. Nyt vain odotellaan tuloksia labrasta ja katsotaan lääkitys uusiksi, kun tämä on todella raskasta!
Normaalia enemmän kyllä ehkä väsyttääkin, nukkui sitten vaikka kuinka paljon, illalla tosin ei meinaa saada millään unta kun tuhat ja sata eri asiaa pyörii mielessä. Sitä kutsutaan stressiksi, sekin on jälleen palannut elämääni. Oi miksi, ei vain osaisi olla stressaamatta?
Vaikka nyt on ollut vähän huono vointisuutta, niin nautin täysillä työelämästä! Sinne oli mukava palata. Innostukseni ei ole vieläkään laskenut, toivottavasti ei laskekkaan.

Kun saavun töistä kotiin niin silloin syödään yhdessä, lähdetään pihalle vaunuilemaan, mahdollisesti leikkipuistoon tai leikitään sisällä. Kylässäkin on aikaa käydä. Ei ole ongelma yhdistää ystävät, perhe ja työ, se on asennekysymys.
Joskus myös tarvitsee käydä kaupassa, ei silti…käyn mieluiten yksi kaupassa, jos siihen on mahdollisuus.

Otin perjantai päivän vapaaksi, en minkään lakkoilun tai mielenosoitusten takia vaan sen takia että pääsin rauhassa käymään labrassa ja viettää perheeni kanssa pitkä viikonloppu.
Tämä pitkä viikonloppu teki kyllä hyvää, sekä mielelle että perheelle! Toivottavasti tällaisia saisi useamminkin! 

Maanantaina meistä tuli perus lapsiperhe, me hankittiin pesutorni! 2 viikon päästä alkaa päiväkoti ja sieltä tulee likapyykkiä ja illalla pestessä niin ei ole aamulla vielä kuiva. Tämä pesutorni on ollut kyllä paras ostos pitkään aikoihin. 
Tämä viikko on ollut kyllä shoppailujenviikko, ensimmäiseksi pesutorni, torstaina käytiin Oliverin kanssa vähän kaupungilla ja ostettiin mammalle uusi Peak Performancen huppari ja Vilan neuleen. Perjantaina tilattiin Oliverille Gore-tex välikausikengät ja talvikengät. 

Lauantaina saimme kirpparipöydän, sen täytimme ja kävin lauantai-illalla ja tänään iltapäivällä puhdistamassa pöytää. Viimeksi kirpparilla ei mennyt hyvin, mutta kokeillaan nyt onnea! Tosin otettiin ihan eri kirppikseltä pöytä. Ne vaatteet jotka eivät kirpparilla mene, niin vien ne kyllä Harjavallan vastaanottokeskukseen. He tarvitsevat niitä vaatteita aivan varmasti. Muuten me hukutaan liian pieniin vaatteisiin. Nyt on juuri saanut taas siistiä vaatekaapeissa niin ei niitä enää takaisin, kiitos.

<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

    Mäki oon käyny nyt kaks lyhyttä sunnuntaivuoroa tekemässä ja kyllä se jollain tapaa vähän lomalta tuntuu 😀 vaikka en oo liiemmin työstä tykännyt niin nyt se on ollut ihan hauskaa vastapainoa. En kyl silti varmaan juuri enempää raaski tehdä ennen ku Leo on isompi 😀 ja siis pesutorni -oon niin kade! Mä unelmoin kans semmosesta 🙂 hassua miten unelmat on nykyään vähän erilaisia kun muutama vuos sitten. Heh 😀

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Itse olisin halunnut tehdä tuurauksia mammalomalla mutta ei oikein onnistu kun työt on ma-pe 8-16, eipä olisi ollut lastenhoitajaa 🙁
    Nimenomaan, miten ihmeellistä se on… ihan eriasioista haaveili vielä muutama vuosi sitten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *