Hae
Liina Beth

Cirafin välikausipuku

Cirafin puku
Eccon ensikengät


Ensimmäiseksi kyllä pahoittelen että on ollut vähän hiljaista blogin puolella. Nyt pitää sanoa suoraan, en voi hyvin. Palataan niihin sitten joskus.

Jotenkin hauska kuvitella, että olemme jo pitkään käyneet Prismassa ruokakaupassa, mutten ole koskaan ajatellut että siellä olisi lasten ulkoiluvaatteitakin myynnissä. No… me eksyttiin sinne joku kerta ja siellä pisti ihanan limenvihreä vk-puku!
Totta puhuen kaikki muita ulkoiluvaatteita löytyy, talveksi kyllä ulkoiluvaatteet ja numeroa isompi vk-puku. Mamma olikin täysin unohtanut tämän 74-koon, että tarvitaanhan nyt syyskuussakin ulkoilupukua! 
Meidän onneksemme tässä hintalapussa oli vain 15 €! Oli poistotuotteena koska hintalapussakin luki kevätpuku, sillä nyt ei ole mitään merkitystä että onko kevät- vai syyspuku. Todella kohtuullisen hintainen, siihen nähden ettei kovin kauaa mene päällä.
Pitää kyllä välillä käydä tarkistamassa tuolla Prisman lasten ulkoiluvaateosastolla, voi vaikka tehdä enemmänkin löytöjä. Suosittelen myös muita käymään tarkistamassa osaston! 

Cirafin puku on hyväntuntuinen, Oliver pääsee hyvin liikkumaan. Melko ohutta kangasta tämä on, mutta vähän lämpimämmin pukee alle. Nyt kyllä on ollut niin lämpimiä päiviä ettei ole tarvinnut pukea vk-puvun alle mitään.
Värikin tässä puvussa oli plussaa, koska tykkään pukea Oliveria väreihin!
Ennenkun Oliver syntyi, kauhistelin mm. miikkarin vaatteita… no mutta nykyään rakastan miikkarien vaatteet! 
Me tilattiin juuri se ihana kettu-pöllöbodykin, sitä odotellaan saapuvaksi.


No mitkä kengät sitten?
Meillä on ollut Eccon ensikengät 20 jo melko pitkään käytössä, ne ei kumminkaan pidä vettä. Niin eilen ostimme Superfitin Gore-tex välikausikengät. Niitäkin vähän eilen kokeiltiin. 
Talveksi löytyy kuomat ja Crocsin talvisaappaat. Kevääksi ainakin Crocsin kumisaappaat.
Kenkiä kyllä löytyy!Millaisia vaatteita teiltä löytyy välikaudeksi? Entä kengät?
Oletteko käyneet joskus Prismassa katsomassa lastenvaatteita?


<3:lla Liina

4 kommenttia

 1. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Mui, ihana lime 🙂 Nyt on ihan ihme syksy että ei oikein tiedä mitä pistää päälle. Onneksi nyt tuli vettä et päästiin testaa kunnolla reimatec haalaria.

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Niin keskittyneesti yritetään avata! 😀
  No juu, on kyllä erittäin ihmeellinen syksy, koska on ollut melko lämmintä. Onko Reimatecin haalarit olleet hyviä? 🙂

 3. Niina // Scummymom kirjoitti:

  Meillä on kuomat, eccot ja paxit talveen, mutta kuomat on vähän huonot kun ne on niin tönköt ja niissä on käyntiä. Ei tee jalalle hyvää sitten kun alkaa enemmänkin kävelemään. Syyskengiksi on lotta&lassi ja napero kengät. Ne on ihan mukavat ja joustavat eikä tue, myös kasvuvaraa on niin pituus kuin leveyssuunnassa.

  Itse en crockseja osta lapselle, itselle tuli vaivaisenluu kun käytin lähes joka pvä työkenkinä enkä halua ottaa riskiä, että lapsen jalat menevät heti pienenä pilalle.
  En ainakaan kovin usein käyttäisi. Ehkä mielipide joskus muuttuu.

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Ai sulle on tullut vaivasen luu Crocseista. 🙁
  Joo kuomat ovat todella tönköt, sen takia tilattiin uudet talvisaappaat. Crocsien lasten kumisaappaat ovat ainakin olleet testivoittajia, että en sitten tiedä. 😀 kyllähän silti noita ihan perus kumisaappaitakin löytyy. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *