Hae
Liina Beth

Päiväkodin aloitus

Hui nyt Oliver on ollut päiväkodissa jo 3 päivää!
Maanantaina veimme J:n kanssa yhdessä Oliver päiväkotiin ja sinne hän jäi iloisesti leikkimään muiden kanssa. Taisi se kovin paikka olla mammalla, joka väänsi kyyneliä kun ajoi töihin. Maanantaina töissä oli todella haikeaa ja hyvin outo tunne oli koko ajan.
Olen tähän päivään asti tehnyt pikkuisen lyhyempää päivää ja varmasti tämän viikon vielä teenkin lyhyempää päivää ettei Oliverilla olisi 8 h pituisia päiväkoti päiviä.

J menee töihin vasta klo 10, niin hän vie Oliverin päiväkotiin ja itse olen lähtenyt töistä klo 15 jälkeen. Niin tulee sopivan pituinen päivä hälle, ainakin toistaiseksi.
Ehkä jo ensi viikolla olen töissä klo 16 asti. 

Tiistaina oli heti tarhakuvaus, joka oli mennyt hyvin, ryhmä kuvaa lukuunottamatta. Yksittäiskuvissa oli hymyillyt mutta ryhmäkuvassa vähän oli itkettänyt. 
Mutta ei tämä päiväkodin aloitus mitään herkkua silti ole ollut, Oliver on normaalia kärttyisempi ja syö kotona normaalia huonommin. Päiväkodissa kumminkin ruoka maistuu ja on pitkälti hyvällä tuulella.

Oliver nukkuu hyvät päiväunet päiväkodissa ja nukkuu toiset lyhyet siinä n. klo 17. Oliver on nukahtanut melkein heti klo 17 – päiväunille, taitaa olla pikkumies niin väsynyt kun kumminkin tulee päiväkodista.

Pitkälti on ollut hyvä fiilis kun on päiväkoti alkanut, mutta se ero on ollut että jatkuvasti mietin töissä että miten siellä mahtaa mennä, ikävöikö Oliver päiväkodissa. Tällaisia ei miettinyt silloin kun Oliver sai olla isänsä kanssa kotona. Mutta itsehän me valitsittiin että Oliver aloittaa päiväkodin eikä kukaan jää kotiin. Rahallinen puoli ei kyllä antaisi myöden jäädä kotiin, mutta ehkä osittainen hoitovapaa ( ? ), sitä mietitään sitten vähän myöhemmin. 

Ainoa hankala asia on tällä hetkellä päiväkotiin pukeminen, on niin kylmä jo että on paljon pohdittu että mikä puku riittää, kun ei viitsi pukea liikaa vaatetta mutta ei liian vähääkään. Mutta ollaan todettu hyväksi vk-haalari ja fleecehaalari sinne alle. 

Pitkälti kaikki on kyllä mennyt hyvin ja olemme J:n kanssa varautuneet pahempaan, mutta katsotaan miten ensi viikko vielä menee, sitten voi varmaan ”hengähtää”. 

P.s Tässä sivussa pitää vielä suunnitella Oliverin 1v syntymäpäiviä, HUI ! 

 

Oliverilla on oma ”maja” ja tykkää siellä kovasti olla ja laittaa ”oven kiinni”. 

Muistakaa osallistua Tinttu.comin pipon arvontaan! 🙂 
>Täältä<


Miten teidän päiväkotialoitukset on mennyt?

<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

    Voi ihana maja 😀 <3 kiva, että teillä on mennyt noinkin kivuttomasti päiväkodin aloitus 🙂

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Se aloitus meni kyllä hyvin mutta nyt on nuhaa ja köhää 🙁 sen kyllä tiesi, että kun päiväkoti alkaa menee muutama viikko niin sairastetaan 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *