Hae
Liina Beth

Viikonlopun känkkäränkkä


Viikolla meni hyvin, vaikka pientä känkkäränkkää oli kylässä. Mutta nyt viikonloppu, olin varautunut kylläkin tähän känkkäränkkäilyyn, mutta ehkä kaikki tuntuu niin suurelta nyt kun J on vain sänkypotilaana, olette varmaan kuulleet miesflunssasta. Se kun tulee niin vetää toisen ihan sohvan pohjalle ja mitään ei voi tehdä. Se on niin rankkaa ja kamalaa että kuolemakin on lähellä. Pitää olla vain huomioimatta niin ehkä se menee vielä ohi! 😀 Mikä siinäkin on että miehillä se flunssa on aivan hirveetä ja kamalaa ja joka vie kaikki voimat? Eikä silti kuumeestakaan ole mitään tietoa. Nyt ehkä tämä naurattaa mutta ei naurattanut tänään päivällä. 
Flunssaa on nyt paljon liikkeellä ja dagiksessa muutama köhi, että toivottavasti Oliver pysyy terveenä ja minä myös. Meinaan ensi viikonloppuna juhlimme 1v synttäreitä, joista on jo jos jonkinmoinen stressi koitunut mammalle. Mitä tarjota? Millaisen kakun tekee? Mitä jos se epäonnistuu? Mitä jos se maistuukin pahalta? Mitä jos tilaisi koko kakun muualta? Ja nyt tietenkin että mitä jos me sairastutaan?

Oliver on siis kiukutellut todella paljon viikonloppuna, jos kiellät niin alkaa kauhea huuto, jos menet vessaan alkaa kauhea huuto. Jos ei saa tehdä mitä huvittaa alkaa huuto. Kovana pakko on ollut pysyä, vaikka teki mieli kyllä kaiken antaa periksi.
Sitä se päiväkoti nyt on tehnyt, että hän kaipaa kokoajan seuraa. Tosin voihan sekin vielä vaikuttaa kun isi ei ole leikkinyt koko viikonloppuna hänen kanssaan. 
Se on kumminkin niin ihanaa kun Oliver tulee halailemaan! Silloin unohtuu kiukutellut! Hän on selvästikin kaivannut meitä <3 
Onhan tämä suuri muutos Oliverillekin, lähes vuoden päivät ehti olla kotosalla, joko mamman tai isin kanssa ja nyt onkin päivät aivan muualla kuin kotona. Vaikka Oliver dagiksessa viihtyy niin ei se sitä meinaa ettei hän kaipaisi kotiin. 
Mutta ensi viikolla on jo uudet kujeet ja viikonloppuna tulee mummuja, kummeja ja muita kyläilemään, niin toivottavasti ei känkkäränkkä ole silloin kylässä 😉


Miten teidän päiväkoti aloitus vaikutti arkeen?

<3:lla Liina

3 kommenttia

 1. Niina // Scummymom kirjoitti:

  Mietin noita aivan samoja juttuja synttäreiden suhteen. Moneen kertaan oon päättänyt tarjottavat, mutta sitten ne muuttuu ja kauhea stressi päällänsä. Pidämme synttärit vielä muualla kuin kotona, niin kaikkien tarjottavien kuljettaminen paikan päälle stressaa ja myös se, että paikan päälle pääsee vasta tuntia ennen kuin juhlat edes alkavat.

  Vielä lisästressinä, että on kaikkia ruokarajoitteita toisilla vierailla, keliakia, laktoosi-intoleranssi, vegaani ja maito-allergikko. Eli pitää mahdollisimman moni tarjottava leipoa niin, että sitä voivat kaikki syödä.

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Meille tulee 1 keliaakikko, jolle ajattelin käydä ostamassa Kahvila Kookoksesta kakkupalan 🙂

  Missä teillä vietetään 1v synttäreitä? 🙂

 3. Niina // Scummymom kirjoitti:

  Pidetään Keski-Porin kirkkotuvalla juhlat, niin saadaan sitten kestittyä mahdollisimman moni ihminen samaan aikaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *