Hae
Liina Beth

Kuulumisia

 Heti toisen dagispäivänä oli kuvaukset ja ne ei niinkään onnistuneet. Tietysti oli todella jännittävä ja uusi tilanne, eihän sitä olisi tiennyt miten päin sitä olisi, itkisikö vai nauraisiko. 
Silmistä huomaa heti että ollaan melko paljon itketty ennen kuvauksia. Ryhmäkuvassa Oliver ei edes katso kameraa päin. Eli erittäin onnistuneet kuvat, no ei voi olettaa silti että onnistuisi, toisena dagispäivänä. 🙂 
Me otettiin ryhmäkuva sekä meille muistoksi ensimmäisestä dagiskuvasta muotokuvan, jos kuva olisi onnistunut olisi voinut ottaa tarra-arkin, josta jakaa läheisille kuvia. 

Mitä meille muuten kuuluu?

– Oikeastaan hyvää meille kuuluu, nyt on Oliver alkanut tottumaan dagikseen ja eikä ole niin kärttyinen iltaisin mitä esimerkiksi viikko – kaksi sitten. Dagistädit ovat meidän onneksemme erittäin mukavia ja he juuri perjantaina kertoivat että Oliver on alkanut ”juttelemaan” muiden oma ikäistensä kanssa, heillä on se oma kieli jota he vain ymmärtävät. 
Pitkästä aikaa meillä maistuu jälleen ruoka, sehän juju olikin siinä että kun saa itse syödä niin kyllä maistuu. Sotkuista puuhaa se kyllä on mutta hienosti viedään lusikka itse suuhun, olisikohan kenties dagiksella tähän jotain osaa ja arpaa? Siellähän seuraillaan niin tarkkaan mitä muut tekevät. 
Hienosti Oliver on myös alkanut ymmärtämään uusia lauseita.

Sunnuntaina siirrettiin kelloja taaksepäin ja odotin kauhulla että varmaan herätään sunnuntai-aamulla varmaan kello 5. Mutta onneksemme ei herännyt, vaan vähän yli 7:00. Se on toisaalta melko normi aika kun Oliver herää ( entistä aikaa klo. 8 ), mutta nyt viikon myötä on nukkunut pidempään, herännyt J:n kanssa dagikseen 7:45.Viime viikonloppuna mofa ja marmor kävivät Ikeassa ja toivat meille ruokalappuja. Ne ovat osoittautuneet aivan loistaviksi, eikä ole hinnalla pilattu. Enää vaatteetkaan eivät ole niin sotkuisia!
Suosittelen kaikkien kokeilemaan!


Onko teillä kokemusta näistä ruokalapuista? Onnistuiko teidän kerhokuvat?

<3:lla Liina

4 kommenttia

 1. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Kiitän luojaa noista ruokalapuista…tai Ikeaa! 😉 Maailman paras keksintö! Sopii sottaiseen syömiseen ja vaikka maalaamiseen.

 2. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Ihanat kerhokuvat! Ei kai ne nyt voi epäonnistua kun kohde on noin söpö!

  Meillä myös leikitään lusikalla ja tärkeää on saada syödä itse, no sotkua ja pyykkiä riittää. Meillä ei suostuta ruokalappuihin, mutta nuo hihalaput olisi kyllä erinomainen juttu. Ei tullut edes Ikeassa mieleen.

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Ihan paras keksintö kyllä kieltämättä! 🙂

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Kiitos <3 eihän kaikki kuvat voikaan onnistua! 🙂
  Seuraavaksi kun menette Ikeaan, kannattaa tällaiset ostaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *