Hae
Liina Beth

Korvatulehdus ( TAAS! )

Viimeksi sairastimme korvatulehduksen muutamia viikkoja sitten, emme olleet edes ehtineet vielä varaamaan kontrolliaikaa. Yöt ovat olleet yhtä hulinaa ja päivät suurta kiukuttelua niin päätimme tänään J:n kanssa että menemme Oliverin kanssa vielä illalla lääkäritalon päivystykseen. Ihan vain varmuudenvuoksi, kun ei voi koskaan tietää kun Oliver ei osaa kertoa että korviin särkee.

Vastassa oli erittäin mukava lääkäri-täti joka tutki korvat, nielun ja kuunteli keuhkot. Kaikki muut olivat ok, paitsi nuo korvat. Eli vanha korvatulehdus ei ollut sieltä koskaan parantunut, olisikohan tässä syy sille miksi Oliver on valvottanut öisin ja ollut normaalia kärttyisempi. Toivottavasti nyt antibiootti auttaa ja parantaisi tuon korvatulehduksen, koska tämä on jo kolmas korvatulehdus puolen vuoden sisään, en millään haluaisi että Oliverin korvat joudutaan putkittamaan vaikka kuulemma nykypäivänä ei niitä niin helpolla putkiteta mitä ennen vanhaa.
Tässä jo mieteinkin että nytkö me joudutaan tähän kamalaan korvatulehduskierteeseen… toivottavasti EI! 
Mutta jos vähäänkään minuun tulee niin kyllä korvatulehduksia tulee, olen itse aikuisiällä sairastanut useampia korvatulehduksia, 2-6 kpl vuodessa…Sen tietää kuinka tuskaista se itsellekin niin kyllä varmasti pikkuisellekin on. 

Seurataan vointia huomenna ja katsotaan miten antibiootti tehoaa ja nukkuuko hän koko yön ( pitkästä aikaa ). Ollaan J kanssa alettu olemaan todella väsyneitä kun öisin herätään useamman kerran . 

Onko teillä kokemusta useammasta korvatulehduksesta?
Onko jouduttu putkittamaan?

<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *