Hae
Liina Beth

Pimeys vie mielen vai viekö?

Tämä syksy on jälleen kerran ollut mieltä masentava, ei oikeastaan muu masenna kun pimeys ja se kylmyys! Olen niin väsynyt, mutta onneksi Oliver virkistää mieltä jo olemassa olollaan todella paljon, vaikka on myös niitä päiviä kun tekisi aamulla mieli vaan jäädä nukkumaan tai suoraan töiden jälkeen lösähtää sänkyyn ja sulkea silmät. 

Odotan jo niin kevättä, silloin alkaa puissa jo vihertämään ja ruohokin näyttää kauniin vihreältä pitkän ja synkän talven jälkeen.
Vaikka kesällä on lämmin ja ihanaa niin mielestäni kevät on vuoden parasta aikaa kun kaikki mörököllit kömpii pois koloistaan, pystyy vähentämään pikkuhiljaa vaatetusta ja ollaan taas astetta lähempänä kesälomaa.

Jotenkin ankeeta kun viet Oliverin dagikseen aamulla, on pimeää ja kun haet Oliverin dagiksesta, on pimeää. Ainoa hetki kun voit katsella aurinkoa ( jos sekään edes paistaa ) on työpäivä, silloin voi katsoa ikkunasta pihalle. Viikonloppuisin saa sentään nauttia valoisista päivistä kun ulkoillaan koko perheen voimin.
Kaikki onneksi muuttuu kun tulee lunta, vai tuleekohan tämän vuoden puolella tänne päin Suomea?


Ettei pimeys täysin mieltä vie, niin me kaivettiin varastosta joulukoristelaatikosta jouluvaloja. Niitä olemme nyt muutaman päivän laittaneet esille. Kummasti sekin pieni asia virkistää mieltä kun laitettiin parit sydämet roikkumaan ikkunoihin ja jouluvalot sisälle.

Illan pieni rentoutuminen, koostuu kynttilöiden lämmöstä ja tuoksusta, glögi kuppoisesta, viltin alla ja kullan kainalossa. Se vaikka kuinka paljon harmittaa tämä pimeys niin se tulee joka vuosi, ei siitä mihinkään pääse! Pitää vaan keksiä keinoja millä saa mieltä kohennettua.

Nyt kun on alkanut ilmatkin viilenemään, niin olemme alkaneet lämmittämään takkaa joka päivä ja kun kuvastakin näkyy kuinka innokas Oliver on, tuomaan sytykkeitä mammalle 🙂

Marraskuu on synkin ja kamalin, mutta onneksi tämäkin kuukausi on ihan kohta ohi! Joulukuussa riittää taas niin paljon puuhaa ja mietittävää.
Odotan Oliverin dagiksen joulujuhlaa ehkä eniten, se on meidän ensimmäinen joulujuhla <3


Joko teiltä löytyy jouluvaloja tai muita joulukoristeita?
Masentaako tämä pimeys ja kylmyys?

<3:lla Liina

Yksi kommentti

  1. Niina kirjoitti:

    Löytyy joulukoristeita, ennen ei oo ollut, mutta nyt päätin, että meille niitä tulee ja vieläpä mahdollisimman paljon itsetehtynä.

    Myös ekaa kertaa ikkunoihin pääsee jouluverhot, joiden ompelemisessa onkin oma hommansa, kun menee aina jostain kohtaan liian vinoon tai jotain muuta vastaavaa ongelmaa, että pitää korjata monta kertaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *