Hae
Liina Beth

Apua, meillä asuu apina!

Vielä jonkin aikaa sitten sanoin että tämä ikä on helppoa, mutta vedän sanani takaisin. Tämä on ihan käsittämätöntä miten toinen ehtii joka paikkaan ihan pienessä ajassa. Sohvalle ollaan nyt opittu kanssa kiipeilemään ja siinä samalla treenataan tulemaan peppu edellä alas. Melko hyvin Oliver on kyllä tajunnut sen että peppu edellä tullaan alas.
Mutta se mihin on mukava myös kiivetä on sähköpatterit, siitähän näkee ikkunasta ulos. Nyt ei voi edes vessakäynniksi jättää poikaa yksinään, koska lopputulos voi olla mitä tahansa.

Turvavaljaat jouduimme ostamaan syöttötuoliin, koska Oliver ei pysynyt hetkeäkään enää syöttötuolissa paikoillaan vaan jatkuvasti yritti pöydälle seisomaan. Koskakohan tämä vaihe oikein loppuu? – Toivottavasti pian! 


Löytyykö muidenkin perheistä apinoita?

<3:lla Liina

6 kommenttia

 1. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Huhuu! Nyt on varmasti jännää! Meillä opittiin kiipeily ennen kävelyä ja hups heijakkaa pieni istui jo parvekkeen pöydällä. Näköjään se tasapaino ja motoriikka paranee koko ajan. Mutta nyt on hyvä kasvattaa ne silmät selkään. Meillä asuu pieni dinosaurus.

 2. Niina kirjoitti:

  Löytyy oikein rohkeakin apina, sohvalle ja tv tasolle kiivetään ja siellä noustaan seisomaan ja juostaan eestaas. Pari kertaa tullut pää edellä alas, tv tasolta tosin istualtaan eikä ollut lähellä reunaa, mutta pelästyi isänsä kieltoja niin, että mätkähti pää edellä alas.

  Ja sit uusiksi kun paha mieli helpottaa.

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Kyllä, tämä on jännää. Kaikkeen yritetään kiivetä! 😮
  Ohhoh, no onneksi ei sattunut kuinkaan! 🙂

  Uhmakas dinosaurus?

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Huhhuh, teilläkin aikamoinen apina. :/ ja ei kyllä opita vaikka miten päin tulisi sieltä alas. :s
  toivottavasti tämä helpottaa jossain kohtaan! 🙂

 5. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Se matkii iskää ja leikkii tyrannosaurusta ja murisee..

 6. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Vai että sellaista… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *