Hae
Liina Beth

Pinnasängystä lastensänkyyn ( 1v2kk )

Älkää potasta välittäkö! 😀

Nonniin, nyt onnistuu kuvan siirrot! En tiedä johtuiko Macista vai Bloggerista, sillä nyt ei ole mitään merkitystä kun pystyy taas siirteleen kuvia tänne.
Kauheeta kun on pää täynnä ideoita mistä kirjoitella, mutta sitten taas ei ole uusia kuvia, joita sitten taas haluan näyttää teille. 

Päätimme nyt viikonloppuna vähän kokeilla pikku hiljaa siirtymistä pinnasängystä lastensänkyyn, se tarkoitti sitä että piti vähän järjestellä Oliverin huonetta uudestaan. Mitä sieltä lähtee, että saadaan toistaiseksi tilaa molemmille sängyille. Koska ei heti olla viittitty pistää pinnasänkyä kasaan ja varastoon, koska ei sitä koskaan tiedä miten vielä pinnasänkyä tarvitsee. 
Itseäni on alkanut jo pikkuisen pelottamaan kun Oliver nukkuu pinnasängyssä, MITÄ JOS PIENI KIIPEILIJÄ KIIPEE YLI? Ja tippuu ja loukkaa itsensä. Kuten edellisistä postauksista olette huomanneet niin Oliverista on tullut aikamoinen apina, joka tykkää kiipeillä. Mennä sohvalle ja takaisin, nyt tehdään myös extremejumppeja, tullaan naama edellä sohvalta ja se vasta hauskaa onkin.

Lauantaina Oliver sai ensimmäistä kertaa nukkua lastensängyssä päiväunet. Hyvin hän nukkuikin, eikä ollenkaan laittanut vastaan, melkeinpä nukahti välittömästi.
Mutta kun hän heräsi, J meni huoneeseen kun sieltä kuului pälpätystä. Poikaa ei näkynyt missään. 
Löydättekö kuvasta Oliverin?Lauantai illalla laitettiin myös nukkumaan lastensänkyyn ja taas meni nukahtaminen hyvin. Siinä kohtaa sanoinkin J:lle ”oliko tämä näin helppoa?”
Nooh, tosi asia… ei olisi kannattanut edes kysyä. Maanantaina mentiin täysin takapakkia, ei nukahtanut enään millään lastensänkyyn. Luovutettiin. Laitettiin pinnasänkyyn. Tiistaina ihan sama homma. Tänään, pienen taistelun jälkeen jäi nukkumaan sinne. 
Pidetään pinnasänkyä ”varalla” vielä viikon verran, jonka jälkeen voidaan laittaa se kasaa ja pistää varastoon. Sitten saadaan lisää tilaakin tuonne Oliverin huoneeseen. 


 Oliver tykkää kölliä uudessa sängyssään ja siellä on J:n vanha nalle turvana. Panda-karhu, joka näkyy tuolla sängyssä, on Oliverille kaikista tärkein unilelu <3 Sitä aina halitaan ja pussaillaan!
Oliver sai synttärilahjaksi Mofalta ja Marmorilta aivan tajuttoman ihanan Eero Aarnion Dinon, siihen päälle Oliver useasti kiipeää selkään. 
Tässä oli pieni kurkistus Oliverin ”keskeneräiseen” huoneeseen. 

 

Onnistiko teillä siirtyminen? Oliko pitkäkin prosessi?
Minkä ikäisiä teillä oltiin?

<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *