Hae
Liina Beth

Se olisi nyt vuosi 2016

Nukkuva lapsi on aina kaunis <3

Olen ollut hiljainen blogin suhteen, bloggeri tai sitten tämä Macbook vammailee ettei saa kuvia siirrettyä ja jotenkin se on kaiken A ja O, että teksteissä on kuvia ja se auttaa myös kirjoittamaan.

Yksi uudenvuoden lupaukseni oli että alan taas aktiivisesti kirjoittelemaan blogissani. Nyt se on vain ollut sitä että käyn joka päivä lukemassa muiden postaukset ja enkä edes ole pahemmin kommentoinut. 🙁 Myönnän, olen ollut laiska! Mutta nyt siihen tulee muutos.

30.12.2015 oli viimeinen työpäivä vuonna 2015, mutta myös viimeinen työpäiväni ennen lomaa! Tämä tarkoittaa sitä että Oliverilla on melkein 3 viikon loma dagiksesta. Aivan mahtavaa kun hän saa olla kotona, tosin ei ole ollut kovin helppoa sumplia nuo joulun välipäivät kun dagis oli kiinni ja me oltiin J:n kanssa töissä. Mutta onni on omata joustavan pomon ja hyvän tukiverkoston! Koska niiden avulla Oliver sai olla kotona.

Ennenkun lähdimme kohti mummulaa, niin kävin lääkärissä ( TAAS ), tuosta vaivaavasta kantaluun limapussista ja Haglundin kantapäistä. En tiedä mitä ajatella, että sain siitäkin nyt sitten lähetteen keskussairaalaan kirurgille… Eli vuonna 2016 hoidetaan Oliverille putket korviin ja sitten tehdään mamman kantapäälle jotain. O-ou… 
No parempi niin, kun nyt olen n. 3 viikkoa kulkenut talvicrocsit jalassa. Alkaa vähän nilkkoja paleltaa kävellä niiden kanssa tuolla pakkasessa, mutta onneksi nyt pakkasten tultua voi kaivaa UGG:it kaapista. Saa ihan haaveilla kävellä tavallisilla kengillä. Todella mukavaa, eikö?

Uudenvuodenaattona piipahdimme Ikeassa kun olimme viemässä Oliveria mummulaan hoitoon. Kumma juttu kyllä, mutta selvisimme Ikeasta alle 25 €:n. Ehkä saan J:n lähtemään Ikeaan useamminkin, kun ei sinne meno välttämättä tarkoita yli 200 €:n ostoksia. 

Mamma ja pappa lähtivät viettämään uutta vuotta ystäväpariskunnan luokse, kaiken kruunasi kyllä Porin ilotulituksen joka oli kyllä mahtava! Eipä paljoa harmittanut kun meillä ei raketteja ollut. 
Meillä oli erittäin mukava ilta pitkästä aikaa aikuisten kesken. Ehkä tänään ei niinkään 😉

 
Oikein mukavaa uutta vuotta 2016 kaikille! <3

<3:lla Liina

Yksi kommentti

  1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

    Ihanaa uutta vuotta.♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *