Hae
Liina Beth

Kaikki kiva loppuu aikanaan

Niin kuin meidän lomamme. Oliver sai nauttia lomasta lähes 3 viikkoa ja mamma sai nauttia 1,5 viikkoa lomasta. Saimme Oliverin kanssa nukkua pitkään joka aamu, Oliver teki muutamana aamuna oikein ennätykset ja heräsikin vasta klo 9:30! 

Loma teki kyllä niin hyvää ja se oikeasti tuntuikin lomalta kun emme pelkästään kököttäneet kotona vaan olimme Järvenpäässä ja piipahdimme Oliverin kanssa myös Tallinnassa.
3 päivän reissuun tulikin huomattavasti enemmän tavaraa mitä alunperin suunnittelin. Onneksi enää ei voi sanoa että nainen ottaa liikaa tavaroita mukaan, kun tuosta oli lähes kaikki Oliverin, itsehän nykyään pärjää huomattavasti pienemmällä. Mutta vaipat, haalari, vaatteet, leluja, kirjoja, kaulahuivi, tuttipulloja ja yms tarvitsi pakata mukaan. Oli meidän pikkuauto kyllä täynnä kun siellä vielä oli Oliverin rattaat.

Koko viikon kohokohta jota odotin niin innolla… 
Meillä piti olla blogitreffit, mutta ne kaatuivat koska oli niin kova pakkanen ettei viittinyt lähtee kävelemään juna-asemalle, mutta tässä tulee vielä talviloma 😉 että silloin sitten ja se on varma! Että Matleena ja Leo, varautukaa 😉

Maanantaina alkoi arki ja vähän pelkäsin että Oliver reagoisi dagiksen alkuun samanlailla kuin aloitettiin dagis, mutta ei. Onneksi Oliver on ollut hyväntuulinen ja kovin seurallinen nyt. Itsestäni en voi sanoa että lomaltapaluu olisi niin iisiä, olen todella väsynyt. Ei jaksa edes siivota ja se ahdistaakin ihan hirveästi, kun tiskit on pöydällä ja pyykkivuorikin on valtava. Ehkä tämä viikko on se pahin ja ensi viikolla jo helpottaa.

Lomalla on todella mukavaa olla kun on tekemistä ja aika kuluu hyvin, mutta pitää kyllä myöntää onhan meidän arkikin ihan mukavaa. 


Milloin teillä koitti arki?

<3:lla Liina

10 kommenttia

 1. Meri Lehtonen kirjoitti:

  Lomaili tuli kyllä täälläkin tarpeeseen!:D Leevi aloittaa päikun ensi viikolla, katsotaan miten suhtautuu!:) mulla oli onneksi tällä vkolla vain pari päivää koulua niin ehtii olla vielä päivät poitsun kanssa:)

 2. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Jes! Hyvä 🙂 milloinkas se loma on? Meillä on nimittäin ainakin etelän hiihtolomaviikko tyhjillään kun isi lähtee laskettelemaan. (Mua ei saa Lappiin talvella..). Se on siis helmikuun vika vk ::)

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Hyvä juttu 🙂 loma on aina yhtä ihanaa <3
  tsemppiä teille 🙂

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Me ei olla vielä lyöty lukkoon mitään, tänään alkoi töissä pyörimään talvilomalista. 😀 vähän meinasin maaliskuun loppua ? 😀

 5. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Loman jälkeen oli ihana palata arkeen. Meidän loma sujui hyvin! 😉

 6. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Lomailu on kivaa, mutta kyllä sen jälkeen on niin mahtavaa palata arkeen. 🙂

 7. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Se on kyllä totta, mutta pikkuisen kauemman loma olisi saanut kestää 😉
  Mukava kuulla että teidän loma sujui hyvin! 🙂

 8. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Totta sekin, mutta jotenkin tuo 1,5 viikon loma tuntui niin kovin lyhyeltä, että viikon vielä lomaa ei olisi ollut pahitteeksi 😀

 9. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  No sekin passaa! Paitsi mä oon sitten työharjoittelussa päivät arkisin 🙁 mut viikonloput käy kaikki!

 10. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Whatsappaillaan 😉 kun en itsekään vielä tiedä aikatauluja tai edes sitä lomaviikkoa 😀 koska sulla alkaa työharjoittelu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *