Hae
Liina Beth

HÄÄT – Mitä kuuluu häärintamalle + Porin Häämessut

Siitä onkin jo pitkä tovi kun viimeksi kirjoittanut häistä mitään. Olen ollut laiska, myönnän sen! 
Jonkin aikaa sitten erosin Facebookista Häät 2016 – ryhmästä koska koen että se luo enemmän stressiä kun tukee häiden suunnittelua mitenkään. Mitäpä turhaan vielä stressata, kyllä tässä vielä aikaa on…? 😉

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna on Porin Häämessut, sinne suuntamme kaasojen kanssa katsaamaan vähän ”tarjontaa”. Edeltävänä iltana vietämme kaasojen kanssa tyttöjen iltaa ja lyömme viisaat päämme yhteen ja plänätään tulevaa kesää. 
Vielä on kaikki avoinna ohjelmien osalta. Eilen vasta löimme J:n kanssa lukkoon lopullisen kutsulistan. Siinä olikin pohdintaa ja mietintää. Jos oikeasti ei olisi rahasta kiinni niin kutsuisin vaikka kummin kaiman siskon koiran. Mutta siinä kohtaa kun on suurinpiirtein jonkinmoinen budjetti ja siihen aiotaan säästää niin pakko oli vain jostakin karsia. 

Ehkä nyt on hyvä alkaa suunnittelemaan häitä kunnolla, kun ns alkuhuumasta on jo päästy yli ja osaa ajatella asioita realistisesti. Tietty kaikesta ei voida luopua, koska aion mennä kerran elämässäni naimisiin ja tämä päivä on meille. Heh, en tajua vieläkään että menen OIKEASTI naimisiin ensi kesänä. Tämä tulee olemaan jännää aikaa!

Eilen meillä oli J:n kanssa hyvät ja kehittävä keskustelu häistä. Ihme ja kumma tämä pysyi asialinjalla ihan loppuun asti. Ei tullut yhtään väittelyä ja kumpikaan ei pahoittanut mieltään. Vai myöntyikö J vain siksi ettei jaksa tapella?

Kutsukortit olen suunnitellut jo valmiiksi, vielä pientä muokkausta niihin voi tulla mutta pääosin on kyllä teettämis kelpoiset! Pitää vielä hyväksyttää nämä J:lla.

Ei silti, J sanoi joku kerta että hän hoitaa bändijutut ja alkoholit niin kaikki muut on minun käsissäni. Oops, omissa käsissäni on siis todella paljon, mutta luulen että saadaan näitä ns tehtäviä vähän jaettua kun alkaa runko hahmottumaan. 

www.porinjuhlava.fi/haamessut2016.html

Tässä nyt pienet ja lyhyet kuulumiset. Näihin aiheisiin palataan Porin Häämessujen jälkeen. Muistakaa poiketa Häämessuilla! 🙂


Onko teillä kokemusta Häämessuista? 
Missä vaiheessa teillä alkoi häästressi? Oliko teillä apua facebook-ryhmistä?
Mitä haluaisitte lukea hääjutuista? 

<3:lla Liina

12 kommenttia

 1. Meri Lehtonen kirjoitti:

  OI! Me suunnataan helmikuussa treen häämessuille vaikka häihin on vielä n 1,5v, kevään/kesän aikana olis kuitenkin tarkotus saada hääpaikka ja mahd myös kirkko (jos sellaista tulee) plakkariin, ja muutenkin suurimmat suunnitelmat tehtyä ennen vaavin syntymää!:) teillä ei ole enää kovin kauaa, varmasti jännittää!!;)

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Emmäkään alunperin halunnut mitään kirkkohäitä, mutta sitten kun kaikesta tuli totta niin kyllä sitten tuli sellainen fiilis että haluan että isäni saattaa minut alttarille. :') tuli taas kyynel silmään 😀
  Odotan innolla että kenet papin me saadaan, haluaisin saman papin ketä kastoi Oliverin, koska saataisiin kaksikielisen vihkimisen 🙂

 3. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Oih. Mä vaan tässä odottelen milloin toi mun mies ymmärtäis kosia. Heheh. Tosin eipä taida olla parempaa yhteen sitojaa ku yhteinen lapsi. Mä oon niin hääfiilistelijä, et musta tulis kyllä ihan bridezilla.. :'D Kerro koristeluista ja korteista jajaja kaikesta. <3

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Sama täällä, odottelin ja odottelin…välillä jopa vähän vinkkailin. Niin yksi kaunis päivä niin sitten kävi 🙂
  Voin jossakin kohtaan tehdä postauksen koristeluista 🙂

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Kerro kaikesta! Koristeista, askarteluista, millanen juoma tarjoilu, kaikkea mahdollista siis 🙂

 6. Anonyymi kirjoitti:

  Selkeästi olet valmentautunut jo kunnon vaimoksi, kun julkisesti mietit, antoiko toinen periksi vain siksi ettei jaksa vängätä. Ja J kunnon aviomieheksi, kun ymmärtää ettei toisista asioista kannata sanoa poikkipuolista sanaa :).
  Blonkinkin kautta mukana menossa ❤️
  – ilkeä äitipuoli-

 7. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Sulle olis haaste <3

 8. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Kutsuvieraslista on kyllä se hankalin. Kamalaa kun ei halua pahoittaa kenenkään mieltä ja kuitenkin kaikki pitäisi kutsua aveceineen ja lapsineen. Hienoa että olette saaneet jo lukkoon asioita, se onnaskel eteenpäin. Anna vinkkiä millaiset kutsut ♡

 9. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Se oli! :s
  Voin vähän ideoistani kertoa jossakin kohtaan :3

 10. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Voisin tuosta juomapolitiikasta kertoa, sekin on melkoisen hankala aihe ja muistakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *