Hae
Liina Beth

Koti : mun lempipaikka


Haastetta pukkaa, tällä kertaa ihana Matleena 10 plussan äidin – blogista haastoi meidät mukaan Koti : mun lempipaikka haasteeseen. 

Pari viikkoa sitten olisin sanonut lempipaikakseni kellarin jossa meillä on olohuone, mutta kun siivottiin joulu pois, hankittiin uudet verhot ja päiväpeitto niin tämä makuuhuone ( ns kakkos-olkkari ) vie voiton kyllä sata-nolla ja varsinkin tuo sänkynurkkaus. 

Silloin kun joulukuussa v. 2014 muutimme tähän asuntoon niin nykyinen makuuhuoneemme oli olohuone ja alakerran olohuoneessa ei pahemmin tullut vietettyä aikaa. Kesäkuussa v. 2015 siirsimme oman sängyn pois makuuhuoneesta ja siitä tuli Oliverin oma huone. Aluksi se vaati aika paljon totuttelua viettää alakerrassa aikaa kun tuossa nykyisessä makuuhuoneessa on takka, sekä erittäin mukava sohva ja tietenkin telkkari ( mitä ei pitänyt koskaan siihen ostaa, mutta sanoin J:lle että jos tulee joku valkoinen telkkari tarjoukseen niin sitten voidaan hankkia. No siinä ei kauaa mennyt kun Gigantissa oli 32″ tuumainen valkoinen JVC:n telkkari 222€… )

Sitten siihen lempipaikkaan vielä…
Ne pienet hetket kun on sitä omaa aikaa päivisin niin on ihana kömpiä tuonne sängylle tyynyjen sekaan, tietokone syliin ja kahvikuppi käteen. Niistä on tämän mamman lempipaikka tehty. Iltaisin kun Oliver on mennyt nukkumaan niin silloin takassa roihua tuli ja siinä samalla joskus tulee nautittua lasillinen punaviiniä, hih ompa minustakin tullut kunnon nautiskelija!

Nyt kun tätäkin postausta kirjoitan istuskelen tässä sängyllä viltin alla. Tässä tulee kieltämättä vietettyä useasti ylimääräinen aika. Tässä rentoutuu ja Spotifysta soi rauhallista musiikkia näin illalla. 

 
Haastan tähän haasteeseen mukaan :

Yksi pieni elämä
Äiti ja melukylän lapset
Kun haaveet muuttuvat todeksi


<3:lla Liina


5 kommenttia

 1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Oi näyttää ihanalta 🙂 <3 ikkunat kahteen suuntaan kivasti tossa nurkassa!

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Kiitän <3
  tarvitsee ostaa kesäksi pimennysverhot, kun en pysty valoisassa nukkumaan 😀

 3. Chardonnay kirjoitti:

  Tää on ihana haaste, kiitos, otan vastaan!!

 4. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Oi tuo sänkynurkkaus näyttää todella kutsuvalta! Ihana pönttöuuni ja tyynyt!

 5. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihana lempipaikka siellä. 🙂
  Toteutinkin tämän haasteen juuri. 🙂 http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2016/01/lempipaikkani-kotona.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *