Hae
Liina Beth

KOVIN ON HEKTISTÄ AIKAA

Nyt elellään jo maaliskuuta ja aika on vain rientänyt, tuntuu ettei ole ollut aikaa yhtään mihinkään. Ei edes bloggailuun. Instagram on ollut ainoa jota on tullut päiviteltyä usein. Siellä voit seurata meitä : liinail-tunnuksella. 
On ollut hyviä postausideoita, mutta mistä sen ajan repisin jolloin saisin vain istua alas ja kirjoitella…
On mennyt pitkä tovi siitä kun olen kirjoittanut viimeisen postaukseni, mutta mihin se aika nykyään menee?

Kun tulemme töistä ja dagiksesta kotiin syömme Oliverin kanssa ja juon kupin kahvia ja selaan Facebookin, sen jälkeen siirrymme leikkimään ja viettämään yhdessä aikaa ja puhelin + tietokone jää keittiöön. 
Olen huomannut sen että kun on Oliverin kanssa läsnä kokoajan niin hän on huomattavasti iloisemmalla tuulella. Ei tarvitse kitistä että saa huomiota. Mutta jos se puhelin on käden ulottuvilla jatkuvasti niin kyllä sen ottaa välillä käteen ihan huomaamatta ja taas sitä huomaa että selaa Facebookia. Tälle laitoin stopin ja päivätkin sujuu paremmin.

Kevät tekee kovin tuloaan, on valoisaa jo todella myöhään ja jatkuvasti vain myöhempää ja myöhempää. Tämä tekee sen että vietämme mielellään Oliverin kanssa pihalla aikaa. Ei ole enää pimeetä kun tullaan kotiin niinkuin muutama kuukausi sitten, se oli jotenkin ” masentavaa ” ja odotin että saapuisipa jo maalis-huhtikuu. Keväällä on pitkään odotettu talviloma, pääsiäinen, vappu ja sitten onkin jo kesä. Jokaisessa kuukaudessa keväällä on jotakin mitä odottaa. 
Tänä vuonna vietämme koko perhe pääsiäisviikolla talvilomaa, se tietää myös Oliverille dagiksesta lomaa <3 
Ollaan tosin mietitty jos tehtäisiin jokin reissu, mutta voi olla että matka tehdään vasta kesällä. Talviloma viikolle ollaan varattu 1,5 v neuvolaa, parturia ja Oliverille hammaslääkäri pitäisi varata…eli pelkkää ”virallista” ohjelmaa tiedossa, että jotain mukavaakin pitäisi keksiä, mutta onhan siihen vielä muutama viikko aikaa. 
Pääsiäisen takia saadaan vähän pidempi loma ja yksi lomapäivä säästyy LAPSIMESSUILLE ( 15.4.2016 )! Se on yksi kevään odotetuimpia tapahtumia tässä perheessä, siis ehkä tämä mamma sitä eniten odottaa. 


P.S Kuukausi sitten olimme korvien putkituksessa ja siitä enemmän seuraavassa postauksessa.

Onko talviloma jo vietetty? Mitä suunnitelmia teillä on / oli?

 <3:lla Liina

4 kommenttia

 1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Jes! Miten mä olin unohtanu jo ne lapsimessut! Kivaa 🙂 mäkin oon nyt tietoisesti vähentänyt kännykän käyttöä kun jossain vaiheessa tajusin, että sitä selas vähän väliä.. 😮

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Kiva tietää että muillakin oli/on samaa "ongelmaa", tuon puhelimen käytön kanssa. Niin sitä ei kyllä kaipaa kun se on toisessa huoneessa. 🙂
  Ei lapsimessuja saa unohtaa 😉

 3. Aina kirjoitti:

  Sama tunne, piti tehdä kevätvaatteista postausta, mutta se on jäänyt…ja muita äitejä pitäisi treffata esim teitä, mutta oon vaan ollut kotona Venlan kanssa tai sit ollaan kaupungilla. Illat meneekin koulutehtävien parissa ja omien ohjelmien katsomisessa. Blogille ei oo ollut okein aikaa

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Aika vaan vierii niin nopeasti että huhhuh! On niin paljon pitänyt nähdä kanssa äitejä ja ystäviä mutta aikaa nyt ei ole vain ollut. Ehkä on liian huono organisoimaan asioita 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *