Hae
Liina Beth

KORVIEN PUTKITUS

Oliver oli vasta vuoden ikäinen kun jouduttiin korvatulehduskierteeseen. Öitä valvottiin, ei tiedetty mikä toista vaivasi, käytiin lääkärissä, saatiin antibioottikuuri, sanottiin että kontrollikäynti 4 vkon kuluttua. Me ei ikinä, siis ei ikinä päästy kontrollikäyntiin asti kun taas valvottiin öitä, itkettiin ja kaikki oli huonosti, taas mentiin sama kierros -> lääkäriin -> antibioottikuuri -> kontrollikäynti 4 vkon päästä ja tätä jatkui lokakuusta helmikuuhun. Monen monta antibioottikuuria takana, joka on mielestäni jo liikaa näin pienelle lapselle, kolmea eri antibioottikuuria kokeiltiin ja mikään ei tehonnut.
Korvatulehdus – postaus joulukuulta
Tammikuun puolessa välissä tuli postissa kirje ajanvarauksesta korvalääkärille, vasta 10.2. Soitin sinne seuraavana päivänä että hetkinen ettei tämä voi mennä niin että odotetaan kuukausi että saadaan aika pelkästään korvalääkärille, joka toteaa samaa kuin kaikki muutkin lääkärit. ”Liimakorva, tarvitsee putkittaa”. Onneksemme saimme seuraavalle päivälle peruutusajan, että pääsisimme nopeammin putkitukseen.
Korvalääkärin ei tarvinnut kauheasti korvia tutkia kun sanoi että tarvitsee laittaa putkitusjonoon. Lääkäri sanoi suoraan että on 2-3 kk jonot, mutta hoitaja lähti puhumaan ajanvaraajan kanssa. Kun hän saapui takaisin hän toi Oliverille tällaisen :

Loppujen lopuksi saimme putkitusajan 8.2, joka oli nopeammin kuin ensin tullut korvalääkäri aika.
Jätimme tietysti tämä uuden, jonkun ompeleman pehmolelun lääkärin huoneesee, koska eihän se meidän ollut. Muutama päivä myöhemmin tämä oli Satakunnan Keskussairaalan lähettämässä kirjekuoressa. Olin todella otettu tästä heidän toiminnasta! 🙂
Stressasin ja pelkäsin tulevaa putkituspäivää, koska se on hyppy tuntemattomaan. Ei tiedä mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu. 
Odottaminen oli sairaalassa kaikista kamalinta ja kun Oliver joutui olemaan syömättä ja juomatta ennen toimenpidettä. Kellokin oli yli 12 kun Oliveria tultiin hakemaan leikkaussaliin.
Kyllä siinä kieltämättä mamma muutamat kyynelet vuodatti, heh, tunteet pinnassa.
Pääsimme sitten todella nopeasti kotiin, koska Oliver toipui humautuksesta niin nopeasti. 

Turhaan tätä päivää stressasin ja pelkäsin, mutta uusi on aina uutta. Mutta ehkä se kuuluu äitiyteen pelätä tällaisia asioita.

Tässä piirrellään ennen toimenpidettä
Toimeenpiteen jälkeen maistuu keksi

Kaikki hyvin, loppu hyvin!
Toistaiseksi nämä putket ovat auttaneet! * KOP KOP KOP *

<3:lla Liina

5 kommenttia

 1. Aina kirjoitti:

  Oliko tuo pehmolelu siis joku satks lahja tjn? 🙂

 2. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Oi voi, olisin minäkin itkenyt ja ollut ihan kauhuissani. Onneksi kaikki meni hyvin. Olisikohan tuo lelu ollut vapaaehtoisten lahjoittamia ja tehty pienille potilaille jaettavaksi?

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Joo jotain sellaisia, kyllä vain ihania ihmisiä löytyy <3

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Nämä oli joidenkin vapaaehtoisten tekemiä lahjoja pikku potilaille 🙂

 5. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Hitsit. Korvatulehdukset on kyllä ihan peffasta! Muistan omasta lapsuudesta yhden kerran, ku olin siis jo vähän isompi ja hitto vie se sattui niin paljon. Ei sitä toivoisi pienille ollenkaan 🙁 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *