Hae
Liina Beth

KUN ÄITI HURAHTAA JOHONKIN

Niitä kausia tulee ja menee, ensimmäinen lastenvaatehurahdus oli Me&I, siihen ”lämpesin” vasta kun käytimme vaatekokoa 62/68. Odotusaikana olin ihmetellyt niitä äitejä jotka pukee lapsensa sellaisiin värikkäisiin vaatteisiin, no ei kauaa mennyt kun tuli kuultua siihen samaan kategoriaan… Joku kaunis päivä tuli stoppi, tarvitsi päästä kaikista miikkareiden vaatteista eroon. En vain tykännyt niistä enää. 

Se mikä miikkareissa oli todella suuri plussa, oli todella laadukasta ja myös pitkäikäisiä. Näissä kuvissa on sama body mutta 5 kk eroa. 

 Jonkin aikaa etsimme uutta hurahduksen kohdetta, kokeiltiin GUGGUU:ta, ihan kivoja ne jumpsuitit, mutta… ei meillä kovin käytännöllisiä. Oliver tykkää avata vetoketjuja, niin vetoketjulliset jumpsuitit on myös kovin mukavaa riisua. 😉
Name Itin vaatteista olen aina tykännyt, todella hyviä perusvaatteita, niitä löytyykin melko paljon Oliverin kaapista. Harmiksemme Porin Name It – liike lopetti vuosi sitten, mutta vasta hetki sitten Ratsula on alkanut myymää Name It-vaatteita.

Sitten aloin tutkimaan Facebook-kirppiksiä, Mini Rodinia, Aarrekidiä, Mainiota yms… Ei mikään ole vieläkään uponnut, jossain kohtaan kävin päivittäin Mini Rodini kirppiksellä, oli siellä kivoja vaatteita mutta jotain siinä oli kun ikinä ei tullut ostettua. ( vaikka kaapista löytyy muutama ihana ruotsin tuliainen rodinilta ). 

Mutta sitten on nämä kaksi joihin olen hurahtanut KappAhlin Newbie ja Kaxs sekä Polarn o. Pyret. Ostan vaatteita jotka ovat kestäviä, laadukkaita ja mikä tärkein että Oliverilla olla on hyvä olla. 

Tarvitseeko P.OPin legginssejä edes selittää? Parhaat!
Newbiella on ihanan ”vanhanaikaista”
Tykkään näistä moniväriraidoista <3
Väriyhdistelmiä raidoilla <3

Muistan sen vielä kuin eilisen päivän kun J sanoi minulle : ” Eikö sulla ole muita paitoja ku raitapaitoja ? ”  Nykyään on kyllä, mutta ennen… Paidat olivat pelkästään valko-siniraidallisia. Tässä vain muutama paita. 😀Mihin te olette hurahtaneet? Itsellänne, lapsellenne?

 <3:lla Liina

4 kommenttia

 1. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Hahaa, raitapaidat ja raitamekot, niin ja sukat minulle ja tytölle. Miehellekin yritin aikani, oikeasti, mutta ei mennyt läpi! 😀

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Newbien vaatteet on niin ihania. 🙂 Itselleni olen hurahtanut ostamaan Vimman leggareita. 😀

 3. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Meillä on sama juttu. Minulla taitaa olla aina jotakin raitaa päällä. Newbiet ovat minunkin suosikkeja olleet. Ihastuin kauan sitten Espritin vaatteisiin ja nyt ostin niitä pienelle myös, kun oli alennuksessa. Totta Popin leggarit ovat ihan parhaita.

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Esprit ei pahemmin ole meille tuttu 😀
  Mutta joo nuo popin leggarit ovat todella kestäviä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *