Hae
Liina Beth

ME OLLAAN NIIN MUKANA LAPSIMESSUILLA! + ARVONTA

Viime vuonna Lapsimessut olivat kevään kohokohta ja niin voisi sanoa nytkin! Niitä odotan innolla ja nyt kun Oliver on kasvanut vauvasta taaperoksi niin varmasti löytyy jo hänellekin mielenkiintoista ja ei tarvitse koko päivää istua rattaissa vaan saa myös tietenkin kävellä ja ihmetellä!

Tänä vuonna Lapsimessuille lähdemme jälleen perjantaina, mutta jäämme äidilleni yöksi Järvenpäähän, koska muuten tulee aivan liian pitkä matka kummallekin meistä. Oliverin kummitäti ja hänen kaksi tyttöään lähtevät meidän mukaan, joten automatkastakaan ei tule tylsä. 
Tänä vuonna odotamme että pääsemme tsekkailemaan mm : GUGGUU ( hahahha, vaikka vuosi sitten en ymmärtänytkään niitä, mutta nyt kun Oliver on kasvanut niin vaatteet näyttävät kieltämättä kyllä ihanilta ), Silverjungle, Punavuoren Peikko, Lilla Company, Mehujehu, Name It, Berner Oy, Muumimaailma ja paljon muita <3 p.s Nyt on varauduttu rahallisesti messuille, eikä tarvitse jättää jotain ostamatta jos jotain kivaa löytää.

Tässä vähän viime vuotista tunnelmaa : 

( Voi kun Oliver on niin pieni, melkein puolivuotias <3 )


Arvon 1 pääsylipun lapsimessuille Facebook-sivullamme ! > olivertekimeistaperheen <
Tykkää postauksesta ja kommentoi, ei tarvitse sivustamme tykätä, saa jos haluaa mutta ei ole edellytys! 🙂 Arvonta päättyy 2.4.2016 klo 18:00


Ketä on mukana lapsimessuilla? Perjantaina? 😉

<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *