Hae
Liina Beth

KUN HALUAN KAIKKEA

Ellei ole asuntokuume, autokuume, kamerakuume, matkakuume, koirakuume niin iskee laukkukuume. En tiedä mikä ihme nyt vaivaa, kun haluan tällä hetkellä kaikkea! 
Ei, enkä ole raskaana! Jos sitä vaihtoehtoa mieteit.
Näitä kuumeita tulee ja menee jatkuvasti, välillä on monta kuumetta samaan aikaa mutta sitten yksi kuume voi olla niin kauan kunnes se saa lääkkeen siihen kuumeeseen.
Autokuumetta olen ”sairastanut” jo reilun vuoden ajan, mutta en ole löytänyt vielä hyvää autoa, joten se kuume jää takasivulle, välillä se taas iskee ja kunnolla jolloin käydään nettiauto.comit läpi ja tarkastellaan testituloksia…huhhuh, ihmisen mieli on kyllä outo. 
Matkakuume iskee kanssa aina aika ajoin, silloin kierretään kaikki matkatoimistojen tarjonnat läpi, moneen kertaan, sitten iskee se että mihin? Tulee liikaa päätettävää joten ei auta muu kuin etsiä sitä täydellistä matkaa, eikä sitäkään ole löytynyt, niinkuin ei sitä täydellistä autoakaan. En kai ole liian vaativa? 
Koirakuume onneksi menee sen verran nopeasti ohi kun muistelen Huugon pentuvaihetta, ei kiitos enää. Vaikka kuinka ihania ne pienet suloiset koiranpennut ovat ja olisi kiva että Huugolla olisi kaveri, mutta järki tässä käteen. Se kuume taas vähäksi aikaa selätetty. Tässä eletään järjellä eikä tunteella. 

Sitten asuntokuume, voi että kun katselet ja ihailet asuntojen myynti-ilmoituksia ja voi miten ihania asuntoja siellä on, ihana sisustus ja kaikki täydellistä. Mutta tästä kuumeesta en ole vielä päässyt pois, lääkettä ei ole…
Laukkukuume iskee salakavalasti juurikin lomarahojen, veropalautusten aikaan… Nyt haluan uuden Michael Korsin-laukun. Sitten kiertelet kivijalkakauppoja ja hypistelet niitä laukkuja sydämet silmissä, verkkokaupoista katselet eri malleja, mutta niistäkään ei löydy sitä mitä oikeasti haet. Vaativako?
Tämän hetkinen polttavin kuume on kamerakuume, vitsit kyllä tarvitsen nyt oikeasti kunnon kameran. Tässä muutamana iltana käynyt verkkokauppojen sivuilla ja vertaillut mahdollisia kameroita, ehkä näistä vaihtoehdoista löytyy se täydellinen kamera… 

Olenko siis liian vaativa, pihi vai mitä? Ehkä vähän kumpaakin! Kun mahdollisesti löytyy se täydellinen lääke kuumeeseen hintalappu saa unohtamaan kuumeen hetkeksi aikaa!


Mitä teillä kuumeillaan? Onko jokin kuume jatkuvaa?

<3:lla Liina

4 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Hih, kuulostaa tutulta osa noista kuumeiluista. 🙂 Ja kun yhdestä pääsee, niin johan on uusi jo tilalla.

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  nyt varsinkin tuntuu että haluaa ihan kaikkea 😀

 3. Meri Lehtonen kirjoitti:

  Ei sentäs vauvakuumetta? 😉

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Ei ole kertaakaan vielä ollut :'D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *