Hae
Liina Beth

MITÄ HUHTIKUU TUO TULLESSAAN?

Yleensä aina huhtikuu on ollut kaikista paras kuukausi! Ehkä sen takia että alkaa lämpenemään, saa viettää pääsiäistä, on omat synttärit, unohtamatta lapsimessuja, tänä vuonna on vielä parturia, neuvolaa ja käymme hakemassa esteettömyystodistusta tulevaan avioliittoon, joka on mennyt ihan päälaelleen. Kaikki hääsuunnitelmat meni uusiksi, niistä sitten joku toinen postaus lisää. Lumet alkaa yleensä sulamaan huhtikuussa vaikka nyt poikkeuksellisesti sulivat jo maaliskuun puolella.

Nuorempana huhtikuu oli se kuukausi kun kaivettiin skootteri talvisäilöstä ja pääsi taas huristelemaan skootterilla. Kaksi vuotta sitten kävimme niskapoimu-ultrassa ja sekin sattui sopivasti syntymäpäivälleni ja sain silloin pomolta vapaata töistä koko päiväksi. 

Kuva 10.4.2014, Oliverin ensinäkeminen
Huhtikuusta ei ole enää pitkä aika kesään ja päivät on pitkiä ja mieli on korkealla. Pääsee aloittamaan tekemään pihatöitä ( mm. haravointia ). Vaihtaa kesärenkaat, tehdä auton suursiivous ja kunnon pesu. Huhtikuussa on niin paljon tekemistä että mieli pysyy korkealla!
Uskon jälleen kerran huhtikuun olevan vuoden paras kuukausi. Huhtikuussa on aina paljon ohjelmaa niin kuukausi kuluu todella nopeasti. Huhtikuussa on joka vuosi myös tapahtunut kaikkea mukavaa jonka takia sitä joka vuosi odottaa.

Mitä tänä vuonna aprillipäivänä huijataan?
Mikä on vuoden paras kuukausi?

P.S Muistakaa käydä osallistumassa Facebookissa-sivullamme Lapsimessujen lipun arvontaan 🙂
Arvonta päättyy 2.4.2016 klo 18:00

<3:lla Liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *