Hae
Liina Beth

HÄÄT – MITÄ TAPAHTUI?

Reilu kuukausi sitten kävimme keskustelua J:n kanssa ja päätimme että perumme häät. Siis päätimme ettemme pidä häitä. Mitä kävi? Miksi? 

Oi kuulkaa, olin niin helpottunut kun päätimme näin, todella suuri tiiliskivi tippui harteilta, sai taas elää niin kuin ennen. Parisuhde taas alkoi kukistamaan, noustiin sieltä pohjamudasta jossa olimme jo pitkään rämpineet. Stressi, se kaiken pahan alku. Onko yksi päivä sen arvoista että vuoden päivät stressataan kaikesta ja kuunnellaan kaikkien opastuksia ” mitä kaikkea siellä pitää olla ”. 
Tämä tuli ystäville kuin sukulaisille täysin yllätyksenä, kukaan ei osannut odottaa sitä tekstiviestiä jonka lähetin ” Häät on peruttu , en jaksa vielä alkaa selittämään ” 
Vaikka olimme kaikille ilmoittaneet ettei niitä tule emme olleet peruuttaneet mitään. Emme paikkaa, valokuvaajaa, kirkkoa tai pitopalvelua.
Kuukauden päästä tästä, ”ilkeä” äitipuoleni ehdotti täysin erilaisia häitä… ja näillä mennään tällä hetkellä. 
Tällä viikolla olen siis peruuttanut kaiken ( paitsi kirkon ) ja teemme häistämme MEIDÄN näköiset. Ei stressiä, ei mitään. Nyt ollaan jo viikon päivät näitä työstetty, mietitty ja kyselty pikkuisia tarjouksia. Vielä tässä vaiheessa en kerro näistä sen enempää, kun olemme suunnittelussa pikkuisen pidemmällä voin kertoa. Kyllä, nyt olen salaperäinen, mutta ei se ole yllätys tuleville vierailemme jos kerron millaista kulkua ollaan mietitty.

Olen tällä hetkellä onnellisempi kuin koskaan, töissä menee hyvin, parisuhde voi hyvin ja Oliverin kanssa on kaikki hyvin.

Pitääkö häät olla perinteiset?

<3:lla Liina

6 kommenttia

 1. Meri Lehtonen kirjoitti:

  Oho!:o Totta kai häät pitää olla omannäköiset juuri teidän näköiset!<3 Me onneksi olemme ainakin tähän asti saaneet tehdä päätökset itse kenenkään niihin enempää puuttumatta ja stressiltäkin ollaan vältytty, olemme tosin hyvin ajoissa liikenteessä. 🙂 Tsemppiä!<3

 2. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Ihanaa! Hyvä että löysitte oman tien häiden järjestelyyn ja pääset nauttimaan elämästä kaiken tuon keskellä! Häät ovat aina ihan parhaat, kun morsian on niihin tyytyväinen ja sulhanenkin. Tsemppiä! Jään odottelemaan ensimmäisiä hääpaljastuksia.

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Kiitos ihanainen <3 Pus ja hali <3

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Toivottavasti ketään ei puuttuisi teidän 😉

 5. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Oho! Jännää :O Ihanat häät saatte varmasti <3

 6. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Heh, tullut vähän kaikille yllätyksenä mutta pakko sitä on kirjoittaa tosiasioita 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *